Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Schuur 3x3

Wilt u een schuur in uw tuin laten plaatsen? Neem dan contact op met Tuinhuiscentrum van de Munckhof om de mogelijkheden op dit gebied door te nemen. Wij maken voor u een schuur die helemaal aan uw wensen voldoet en zorgen er daarbij ook voor dat deze op de juiste plek komt te staan. Zo heeft u straks een schuur die helemaal aan uw wensen voldoet en waar u veel plezier aan zult beleven.

Een schuur op maat laten maken

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof hebben we veel ervaring met het maken van schuren en andere tuinhuizen. We hebben zodoende al veel te maken gehad met klanten en hun wensen. Hieruit bleek wel dat iedereen eigen, specifieke wensen heeft. Geen twee mensen hebben dezelfde wensen. Daar komt natuurlijk ook bij dat niet iedereen evenveel ruimte in de tuin heeft. Vandaar ook dat wij elke schuur helemaal op maat maken, aangepast aan de ruimte die u heeft.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een schuur van het mooiste materiaal

Wanneer wij aan de slag gaan met het maken van een nieuwe schuur, dan maken wij deze altijd van de mooiste materialen. We hebben het dan over meerdere verschillende soorten hout, waarbij u zelf de keuze heeft voor een bepaalde soort hout. Kies de houtsoort die het beste aansluit op de stijl van uw tuin. Deze kunnen we daarna ook nog voor u schilderen in de kleur die u wenst.

Kom schuren kijken bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof

We nodigen u graag uit om een keer langs te komen bij ons showterrein in Neerkant. We hebben hier op 1.000 m2 een groot aantal mooie tuinhuisjes, overkappingen en schuren klaarstaan. Hier vindt u de schuur die het beste in uw tuin past. We nemen alle opties met u door en beantwoorden uw vragen. Zo krijgen wij een idee van de schuur zoals u deze in uw tuin geplaatst wilt hebben.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.