Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten carport van Douglas hout

Een houten carport is altijd een aanwinst voor uw woning. Dit mag u ook letterlijk nemen, want een houten carport aan de woning zorgt vaak voor een waardestijging. Nu zijn er veel verschillende houtsoorten die u kunt gebruiken voor een carport. Zo is Douglas hout een erg populaire houtsoort. Douglas wordt veel gebruikt voor toepassingen in de tuin en voor bijgebouwen zoals carports. Laat ook een houten carport van Douglas hout bouwen door Tuinhuiscentrum van de Munckhof en ontwerp deze geheel naar uw eigen smaak.

De voordelen van Douglas hout

Voor onze bouwwerken gebruiken we vaak Douglas hout vanwege de vele voordelen. Het is sterk en recht hout waarmee gemakkelijk te werken is. Dit maakt het mogelijk om ieder design te maken die u als klant wenst. Verder heeft Douglas een erg mooie en warme kleur. Voor een houten carport is Douglas hout zeer geschikt, want Douglas is duurzaam en gaat lang mee. U heeft dus jarenlang plezier van uw Douglas houten carport.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Carports van Douglas hout op maat gemaakt

Bij ons kunt u gewoon de keuze maken voor een houten carport van Douglas. Maar heeft u de voorkeur voor een andere houtsoort? Dan is dit ook mogelijk. Overigens maken wij uw carport geheel op maat, dus u heeft op ieder gebied veel keuzemogelijkheden. We hanteren geen standaard maten, we bouwen een Douglas carport volgens de door u gewenste afmetingen. Ook heeft u inspraak over welk soort dak u wilt of dat u de carport in een bepaalde kleur ziet.

Houten carport van Douglas hout door Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Op onze website ziet u al diverse voorbeelden van onze bouwwerken. U mag ook altijd ons showterrein bezoeken. Hier ziet u diverse carports van Douglas die eventueel aan uw wensen voldoen of die wij kunnen aanpassen aan uw wensen. Overleg dit tijdens de rondleiding gerust met onze medewerkers. Zo komen we tot een ontwerp op maat waar u tevreden mee bent. Neem dus contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.