Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten carport in het zwart

Met een carport kunt u alle kanten op. Natuurlijk is een carport een overkapping voor een auto. Maar ook als u geen auto heeft, dan kunt u nog veel profijt hebben van een carport. U kunt hier fietsen onder stallen, de auto van uw visite of tuingereedschappen. Daarnaast kan een carport dienen als een schaduwrijke plek om te zitten. Met zoveel mogelijkheden, zijn er ook veel wensen over hoe een carport eruit moet komen te zien. Misschien wilt u specifiek een houten carport in het zwart? Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof kunnen wij dit voor u realiseren.

Waarom kiezen voor een zwarte carport?

Zoveel mensen, zoveel wensen´ is een gevleugelde uitspraak en dat klopt, iedereen heeft eigen wensen en smaken over hoe een carport er uit moet komen te zien. Vindt u zwart een passende kleur voor een carport? Daarnaast is zwart tegenwoordig een trendy kleur en veel te zien. Voor een carport aan een hypermoderne woning is de originele houtkleur vaak te klassiek. Een houten carport in het zwart sluit dan prima op uw moderne woning aan.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Op maat gemaakte houten carports in het zwart

Bij ons kunt u kiezen voor een zwarte carport, maar ook uit andere kleuren en u heeft nog veel meer keuzemogelijkheden. De afmetingen bijvoorbeeld, of u een plat dak wenst of een schuin dak en misschien heeft u voorkeur voor een bepaalde houtsoort? Wij maken het mogelijk, zodat u bij ons altijd kiest voor een houten carport op maat.

Hout voor uw carport

Wij zouden u lang niet zoveel keuzemogelijkheden kunnen bieden als we geen hout zouden gebruiken. Daarom kiezen we bewust voor houtskeletbouw voor al onze bouwwerken. Daarnaast is hout makkelijk overschilderbaar in de door u gewenste kleur, heeft het een natuurlijke uitstraling en geeft het direct sfeer aan uw woning en tuin.

Houten carports in het zwart door Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Kiest u bewust voor een zwarte carport van hout of wilt u een andere kleur carport? De mogelijkheden zijn bij ons onbegrensd. Wilt u weten wat uw mogelijkheden zijn? Bezoek ons showterrein en plan een afspraak met ons in. We gaan er dan alles aan doen om uw wensen in een mooi ontwerp te verwerken. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Bezoek onze website of neem telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.