Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Houten veranda 3x3

Wilt u nog meer genieten van uw tuin? Laat de specialisten van Tuinhuiscentrum van de Munckhof dan voor u een mooie houten veranda maken. We hebben vele jaren ervaring met ontwikkelen, bouwen en plaatsen van een veranda. Deze veranda maken wij voor u in elke maat die u maar wenst. Zo behoort een veranda van 3 bij 3 meter ook tot de opties. Deze houten veranda van 3x3 ontwerpen wij voor u, waarbij we altijd al uw wensen in gedachten houden.

De houten veranda van uw dromen

We willen onze klanten zo veel mogelijk de kans geven een veranda te laten maken die helemaal op hun wensen aansluit. Laat ons dan ook weten wat uw wensen zijn en wij gaan hiermee aan de slag. We vinden het belangrijk om voor u een veranda te maken waar u straks optimaal kunt gaan genieten van mooie dagen. Uiteraard is het daarbij ook mogelijk om die houten veranda van 3×3 te voorzien van glazen schuifwanden. Op deze manier is de veranda ook in de winter of herfst een fijne plek om tijd door te brengen.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

De mooiste veranda voor uw tuin

Met een veranda maakt u de stap van uw huis naar de tuin nog kleiner. U brengt als het ware het buitenleven uw huis in en wie wil dat nou niet? We maken al onze veranda’s van het mooiste hout. U heeft hierbij zelf de keuze welke soort hout er gebruikt moet gaan worden. Neem een kijkje in ons assortiment om te zien welke soort hout u het mooist vindt. Alle soorten hout hebben zo hun eigen karakter.

Meer weten over onze mooie veranda’s?

We vinden het belangrijk om een veranda voor u te maken die helemaal op uw wensen aansluit. Wilt u eerst eens weten wat er allemaal mogelijk is? Maak dan een afspraak met ons om een keer langs te komen op ons showterrein. We hebben hier namelijk een groot aantal verschillende veranda’s voor u klaarstaan. We geven u een rondleiding en maken notitie van wat u mooi vindt. Zo weten wij straks precies wat voor houten veranda van 3×3 we voor u mogen maken.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.