Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Een dichte houten veranda voor uw tuin

Met de keuze voor een dichte, houten veranda, kiest u voor een veranda waar u het hele jaar van gaat genieten. In de winter heeft u toch dat buitengevoel, terwijl u comfortabel binnen zit en de kou buiten houdt. In de zomer gooit u gewoon de deuren wijd open en kan de zomer uw huis binnen komen. Op onze website hebben we een groot aantal mogelijkheden voor u klaarstaan als het aankomt op een dichte houten veranda. Deze maken wij voor u namelijk helemaal op maat.

Laat uw veranda door ons op maat maken

Met een houten veranda is veel mogelijk. Zo maken wij voor u een veranda die helemaal aansluit op de sfeer en stijl van uw tuin. We komen dan ook graag een keer bij u langs om te bekijken wat de mogelijkheden in uw tuin zijn en hoe wij voor u een houten veranda kunnen maken die helemaal op uw persoonlijke wensen aansluit.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Sfeer en stijl met een mooie veranda

Een veranda is een ideale plek om op een warme zomeravond nog even na te genieten. Zeker als deze veranda is gemaakt van het mooiste hout, wat wij altijd bij de productie gebruiken. U bent hierbij degene die aangeeft hoe groot uw veranda moet worden. We gebruiken geen standaard maten, maar willen u de mogelijkheid geven een veranda te laten maken die helemaal naar wens is.

Aan de slag met Tuinhuiscentrum van de Munckhof

We raden u van harte aan om eens contact op te nemen met Tuinhuiscentrum van de Munckhof, als u een veranda in uw tuin wilt laten maken. Wij hebben jarenlange expertise op dit gebied. Neem een kijkje op deze site bij de mogelijkheden, of kom langs bij ons showterrein. Hier vindt u meer dan 50 voorbeelden van creaties die wij voor u kunnen maken. Zo doet u ook meteen inspiratie op voor een veranda die gesloten is.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.