Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis met luifel

Wie wil er nou niet kunnen genieten van de tuin? Dit is natuurlijk bij uitstek een plek om u terug te trekken als u een lange dag heeft gehad, of om eens lekker in te genieten van een mooie, zonnige dag. Een tuinhuis is dan een waardevolle toevoeging aan uw tuin. Hier kunt u namelijk bij uitstek genieten van de pracht en praal van wat hier staat. Maar bent u wel beschermd tegen de elementen? Een tuinhuis met luifel maakt dit allemaal nog mooier.

Waarom een tuinhuis met een luifel?

Een tuinhuis is een prima plek om u even in terug te trekken en ontspannen een boek te lezen, of om thee te drinken met iemand, of om lekker te knutselen. Kinderen vinden zo’n tuinhuis ook altijd spannend. Een apart huisje in de tuin, dat de ideale plek is om lekker te spelen. Maar soms is het zulk lekker weer dat u ook weleens buiten in de tuin wilt zitten. Een tuinhuisje met luifel is dan een perfecte oplossing. U kunt dan namelijk voor uw tuinhuis plaatsnemen en zo optimaal genieten van een mooie dag.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

De voordelen van een tuinhuis met luifel

Zo’n mooie luifel zorgt ervoor dat u op een zonnige dag nog meer geniet van uw tuin. De luifel houdt al te felle zon namelijk voor u tegen. En mocht het gaan regenen, dan is zo’n luifel natuurlijk ook een ideale oplossing. Zo hoeft u de tuin helemaal niet meer te verlaten. Tuinhuiscentrum van de Munckhof maakt voor u een tuinhuis met luifel dat staat als een huis en dat alle weersomstandigheden aankan. Een fijne plek om aangenaam wat tijd door te brengen.

Hoe ziet een tuinhuis met luifel er precies uit?

U ziet een tuinhuis met luifel wel zitten, maar zou graag een keer in het echt willen zien hoe dat er dan uitziet? Kom dan langs op ons showterrein in Neerkant. We hebben hier namelijk een groot aantal mooie tuinhuizen voor u klaar staan, allemaal met hun eigen stijl en toevoegingen. Ook een tuinhuis met luifel is hier te vinden. Maak een afspraak met ons, zodat wij u een rondleiding kunnen geven over ons terrein, en met u uw wensen kunnen bespreken.

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.