Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis 5-hoekig

Voor een tuinhuis dat 5-hoekig is, nodigen wij u van harte uit om een keer langs te komen bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof. Als specialisten op het gebied van tuinhuisjes hebben wij deze soort ook voor u in het aanbod staan. U bent welkom om op ons showterrein te komen kijken hoe deze tuinhuisjes er uitzien en van wat voor soorten hout wij deze voor u kunnen maken. Zo krijgt u een goede indruk van wat er mogelijk is met een tuinhuis dat 5-hoekig is.

Waarom kiezen voor een 5-hoekig tuinhuis?

Tuinhuizen zijn te krijgen in een groot aantal soorten en maten. Wij maken tuinhuisjes die helemaal aan uw specifieke wensen en eisen voldoen. Kiest u voor een tuinhuis dat 5-hoekig is? Dan heeft u straks een tuinhuis met een vorm die tot de meest populaire behoort. Niet verwonderlijk, want een 5-hoekig tuinhuis past in elke hoek van uw tuin. Daarbij is het een soort huisje dat een klassieke, uitnodigende uitstraling heeft.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Tuinhuizen in alle maten

Zoals hiervoor gezegd zijn er vele maten en stijlen als het op tuinhuisjes aankomt. Wij willen het voor u mogelijk maken om een tuinhuis te krijgen dat helemaal op uw wensen aansluit. We gebruiken dan ook geen standaard maten bij het bouwen van een tuinhuis, maar passen dit helemaal aan de ruimte die u beschikbaar heeft aan. Zo krijgt u een tuinhuisje dat een mooie plek in uw tuin verdient.

Tuinhuizen kijken op ons showterrein

We laten u graag zien welke opties er allemaal te kiezen zijn bij ons. Op ons showterrein hebben we 35 verschillende modellen klaargezet, waar u de tijd voor mag nemen om ze te bekijken. Ondertussen beantwoorden wij alle vragen die u maar over deze bouwsels kunt hebben. Aan de hand van de wensen die u aan ons doorgeeft, gaan wij dan aan de slag met het maken van een prachtig tuinhuis op maat!

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.