Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis zwart

Heeft u genoeg ruimte in uw tuin om een tuinhuis neer te zetten? Een tuinhuis van Tuinhuiscentrum van de Munckhof in uw tuin biedt dan talloze voordelen en kan een geweldige toevoeging zijn aan uw tuin. Het laten bouwen van een tuinhuis is bijvoorbeeld een manier om extra opslagruimte te realiseren, maar opent ook de deur naar andere mogelijkheden. Of u nu een enthousiaste tuinier bent die op zoek is naar extra ruimte voor tuingereedschap en potplanten, of als u gewoon een rustige plek wilt creëren om te ontspannen en te genieten van de natuur, een tuinhuis is een prima investering.

De charme van een zwart tuinhuis

Heeft u de beslissing genomen om een tuinhuis te laten bouwen? U kunt dan bijvoorbeeld overwegen om voor uw tuinhuis een zwart ontwerp te kiezen. Een zwart tuinhuis heeft namelijk een unieke uitstraling, die een stijlvolle toevoeging aan uw buitenruimte biedt. Zwart is nu eenmaal een tijdloze kleur, met elegantie en moderniteit als belangrijkste kenmerken. Het is een kleur die prachtig contrasteert met het groen van de tuin! Bovendien kan een zwart tuinhuis de warmte van de zon absorberen. Zo is het een ideale plek om tijd door te brengen op een warme dag.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Uitbreidingsmogelijkheden voor uw tuinhuis

Een extra voordeel van het laten bouwen van een tuinhuis is dat u de mogelijkheid heeft om dit verder uit te breiden. U kunt uw tuinhuis zo laten transformeren van een eenvoudige plek om te ontspannen, naar een multifunctionele plek die aan al uw wensen voldoet. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een veranda, een overdekte buitenkeuken, of zelfs een extra kamer die dienst kan doen als thuiskantoor of logeerkamer. Het is allemaal mogelijk als u ons dit tuinhuis laat bouwen.

Tuinhuiscentrum van de Munckhof: de ideale keuze

Tuinhuiscentrum van de Munckhof is een uitstekende keuze als u een tuinhuis wilt laten bouwen. Bij ons kunt u altijd terecht voor de mooiste houten tuinhuizen. We bieden u daarbij ook de mogelijkheid om onze tuinhuizen te komen bekijken op ons ruime showterrein. Zo kunt u de kwaliteit en vakmanschap van onze producten met eigen ogen zien voordat u een keuze maakt. Waarom zou u genoegen nemen met minder als Tuinhuiscentrum van de Munckhof een prachtig, duurzaam tuinhuis voor u neer kan zetten?

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.