Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis van fraké hout

Wilt u een mooi tuinhuis in de tuin laten zetten en bent u hiervoor op zoek naar een mooi en natuurlijk tuinhuis? Tuinhuiscentrum van de Munckhof maakt dan voor u een prachtig tuinhuis van fraké hout. Dit is een houtsoort die een perfecte combinatie biedt van esthetiek en duurzaamheid. Met een tuinhuis van fraké hout heeft u straks een prachtig natuurlijk accent toegevoegd aan uw buitenruimte. Met een tuinhuis van fraké hout geniet u straks van de warme uitstraling en unieke textuur van het hout, terwijl u daarbij ook profiteert van de duurzaamheid en stabiliteit die het materiaal te bieden heeft.

Wat is fraké hout eigenlijk precies?

Fraké hout is afkomstig van de Limba boom, die voornamelijk groeit in West-Afrika. Het hout van deze boom heeft een lichtgele tot bruine kleur met een mooie, natuurlijke nerf. Het is een houtsoort die van nature duurzaam is. Zo biedt het een hoge weerstand tegen vocht, rot en insecten. U begrijpt dat het hout daarbij prima geschikt is om te gebruiken in een tuinhuis. Bijkomend voordeel is dat fraké hout relatief licht van gewicht is, waardoor wij het gemakkelijk kunnen verwerken en hier soepel een tuinhuis van kunnen maken.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Nog meer mogelijkheden voor uw tuinhuis

Met een tuinhuis heeft u vele mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een extra verdieping toe te laten voegen aan het tuinhuis. Zo creëert u extra ruimte voor opslag, een werkruimte of zelfs een kleine studio. Het is ook mogelijk een overkapping aan het tuinhuis toe te voegen. Zo krijgt u een beschutte buitenruimte waar u kunt ontspannen, of tuinmeubilair kunt plaatsen. De mogelijkheden zijn legio!

Meer weten over de mogelijkheden van een tuinhuis?

Als u een specialist zoekt die voor u een prachtig tuinhuis kan bouwen, dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Tuinhuiscentrum van de Munckhof heeft veel ervaring met het bouwen van tuinhuizen van fraké. Vakmanschap en oog voor detail staan hierbij altijd voorop. Meer weten? Kom langs op ons showterrein, waar we u graag alle mogelijkheden laten zien. We nemen dan meteen al uw wensen met u door.

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.