Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis zwart

Heeft u genoeg ruimte in uw tuin om een tuinhuis neer te zetten? Een tuinhuis van Tuinhuiscentrum van de Munckhof in uw tuin biedt dan talloze voordelen en kan een geweldige toevoeging zijn aan uw tuin. Het laten bouwen van een tuinhuis is bijvoorbeeld een manier om extra opslagruimte te realiseren, maar opent ook de deur naar andere mogelijkheden. Of u nu een enthousiaste tuinier bent die op zoek is naar extra ruimte voor tuingereedschap en potplanten, of als u gewoon een rustige plek wilt creëren om te ontspannen en te genieten van de natuur, een tuinhuis is een prima investering.

De charme van een zwart tuinhuis

Heeft u de beslissing genomen om een tuinhuis te laten bouwen? U kunt dan bijvoorbeeld overwegen om voor uw tuinhuis een zwart ontwerp te kiezen. Een zwart tuinhuis heeft namelijk een unieke uitstraling, die een stijlvolle toevoeging aan uw buitenruimte biedt. Zwart is nu eenmaal een tijdloze kleur, met elegantie en moderniteit als belangrijkste kenmerken. Het is een kleur die prachtig contrasteert met het groen van de tuin! Bovendien kan een zwart tuinhuis de warmte van de zon absorberen. Zo is het een ideale plek om tijd door te brengen op een warme dag.

Soortgelijke projecten

Uitbreidingsmogelijkheden voor uw zwarte tuinhuis

Een extra voordeel van het laten bouwen van een tuinhuis is dat u de mogelijkheid heeft om dit verder uit te breiden. U kunt uw tuinhuis zo laten transformeren van een eenvoudige plek om te ontspannen, naar een multifunctionele plek die aan al uw wensen voldoet. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een veranda, een overdekte buitenkeuken, of zelfs een extra kamer die dienst kan doen als thuiskantoor of logeerkamer. Het is allemaal mogelijk als u ons dit tuinhuis laat bouwen.

Tuinhuiscentrum van de Munckhof: de ideale keuze

Tuinhuiscentrum van de Munckhof is een uitstekende keuze als u een tuinhuis wilt laten bouwen. Bij ons kunt u altijd terecht voor de mooiste houten tuinhuizen. We bieden u daarbij ook de mogelijkheid om onze tuinhuizen te komen bekijken op ons ruime showterrein. Zo kunt u de kwaliteit en vakmanschap van onze producten met eigen ogen zien voordat u een keuze maakt. Waarom zou u genoegen nemen met minder als Tuinhuiscentrum van de Munckhof een prachtig, duurzaam tuinhuis voor u neer kan zetten?

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.