Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis wit

Wilt u een tuinhuis laten bouwen? Voor veel mensen is de behoefte om extra opslagruimte te realiseren een belangrijke drijfveer voor het laten plaatsen van een tuinhuis. Een tuinhuis van Tuinhuiscentrum van de Munckhof biedt namelijk de perfecte gelegenheid om tuingereedschap, fietsen, tuinmeubilair en andere spullen op een veilige plek op te bergen. Zo houdt u in uw huis meer ruimte over. Bovendien kunt u een tuinhuis ook gebruiken als een verlengstuk van uw leefruimte, waar u kunt ontspannen, hobby's kunt uitoefenen of gasten kunt ontvangen.

Waarom kiezen voor een wit tuinhuis?

Wit is een uitstekende keuze als u een kleur wilt kiezen voor uw tuinhuis. Een wit tuinhuis straalt namelijk frisheid, helderheid en elegantie uit. Zo heeft u straks een gebouw met een tijdloze uitstraling in uw tuin, die goed past bij praktisch elke tuinstijl en architectuur. Niet onbelangrijk, een wit tuinhuis heeft ook praktische voordelen. Wit weerkaatst namelijk zonlicht, waardoor het binnen koeler blijft op warme dagen. Zo is een tuinhuis bij uitstek een comfortabele ruimte om te ontspannen of te werken.

Soortgelijke projecten

Een wit tuinhuis op maat

Tuinhuizen zijn er in vele vormen en maten. Zo heeft u de mogelijkheid om er een te kiezen die perfect aansluit bij uw persoonlijke behoeften en wensen. Naast de standaardmodellen zijn er bijvoorbeeld tuinhuizen met een overkapping. Hiermee creëert u een beschutte buitenruimte, waarmee u nog meer van uw tuin kunt genieten, zelfs als het regent! Daarnaast maken wij ook tuinhuizen met extra bergruimte, die u de mogelijkheid geven om tuingereedschap of andere spullen uit het zicht op te bergen.

Tuinhuiscentrum van de Munckhof maakt uw droomtuinhuis

Bent u op zoek naar een ervaren bedrijf om uw tuinhuis te laten bouwen? Dan is Tuinhuiscentrum van de Munckhof de beste keuze. We maken hoogwaardige tuinhuizen. U mag hierbij rekenen op vakmanschap en duurzaamheid. En die mooie huizen die wij maken, kunt u van tevoren eerst even komen bekijken op ons showterrein. Hier nemen we dan meteen met u door wat u van uw tuinhuis wenst!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.