Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis voor fietsen

Bent u iemand die gek is op fietsen? U weet dan als geen ander dat het soms best een uitdaging kan zijn om hier bergruimte voor te vinden. Tuinhuiscentrum van de Munckhof heeft de oplossing. Een plek met voldoende ruimte om uw fietsen veilig en beschermd te stallen. Uw fiets buiten laten staan is nu eenmaal geen goed idee. Er kan schade ontstaan door weersinvloeden en diefstal is ook niet uitgesloten. In dit soort situaties kan een tuinhuisje dat speciaal is ontworpen voor fietsen uitkomst bieden.

De voordelen van een tuinhuisje voor fietsen

Een tuinhuisje speciaal voor fietsen laten maken door Tuinhuiscentrum van de Munckhof biedt verschillende voordelen. Om te beginnen heeft u dan een georganiseerde en opgeruimde opbergplaats voor uw fietsen. Zo heeft u meer ruimte in uw huis of garage. Daarnaast beschermt het door ons gebouwde tuinhuisje uw fietsen tegen weersomstandigheden. Regen, sneeuw en UV-straling hebben dan geen kans meer, wat de levensduur van uw fietsen verlengt. Een fietsenrek of haken om uw fietsen netjes op te hangen is zo aan uw tuinhuis toegevoegd. Evenals extra opbergruimte voor fietsaccessoires, zoals helmen, sloten en gereedschap.

Soortgelijke projecten

Nog meer genieten van uw tuinhuisje voor een fiets

Een tuinhuisje voor fietsen biedt nog meer opties om uw buitenruimte te verrijken. Denk bijvoorbeeld aan een extra terras of overkapping aan het tuinhuisje toe te voegen. Dit creëert een gezellige buitenruimte, waar u dan weer kunt ontspannen na het fietsen. Ook kunt u hier vrienden en familie ontvangen. Met een goed ontworpen tuinhuis voor fietsen kunt u zodoende niet alleen uw fietsen veilig opbergen, maar heeft u ook meteen een veelzijdige en functionele buitenruimte.

Wij maken een tuinhuis voor fietsen voor u

Tuinhuiscentrum van de Munckhof is uw partner als het aankomt op de mooiste tuinhuizen. We bouwen prachtige tuinhuizen, waarbij we een speciaal ontwerp kunnen maken voor het opbergen van fietsen. Alles daarbij ook nog eens helemaal op maat. Meer weten? Bel of mail ons, of kom langs bij ons showterrein. Hier laten we u de opties zien en horen we graag van u wat uw eigen wensen zijn!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.