Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis van fraké hout op maat

Wilt u een mooi tuinhuis in de tuin laten zetten en bent u hiervoor op zoek naar een mooi en natuurlijk tuinhuis? Tuinhuiscentrum van de Munckhof maakt dan voor u een prachtig tuinhuis van fraké hout. Dit is een houtsoort die een perfecte combinatie biedt van esthetiek en duurzaamheid. Met een tuinhuis van fraké hout heeft u straks een prachtig natuurlijk accent toegevoegd aan uw buitenruimte. Met een tuinhuis van fraké hout geniet u straks van de warme uitstraling en unieke textuur van het hout, terwijl u daarbij ook profiteert van de duurzaamheid en stabiliteit die het materiaal te bieden heeft.

Wat is fraké hout eigenlijk precies?

Fraké hout is afkomstig van de Limba boom, die voornamelijk groeit in West-Afrika. Het hout van deze boom heeft een lichtgele tot bruine kleur met een mooie, natuurlijke nerf. Het is een houtsoort die van nature duurzaam is. Zo biedt het een hoge weerstand tegen vocht, rot en insecten. U begrijpt dat het hout daarbij prima geschikt is om te gebruiken in een tuinhuis. Bijkomend voordeel is dat fraké hout relatief licht van gewicht is, waardoor wij het gemakkelijk kunnen verwerken en hier soepel een tuinhuis van kunnen maken.

Soortgelijke projecten

Nog meer mogelijkheden voor uw tuinhuis van Fraké hout

Met een tuinhuis heeft u vele mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een extra verdieping toe te laten voegen aan het tuinhuis. Zo creëert u extra ruimte voor opslag, een werkruimte of zelfs een kleine studio. Het is ook mogelijk een overkapping aan het tuinhuis toe te voegen. Zo krijgt u een beschutte buitenruimte waar u kunt ontspannen, of tuinmeubilair kunt plaatsen. De mogelijkheden zijn legio!

Meer weten over de mogelijkheden van een tuinhuis?

Als u een specialist zoekt die voor u een prachtig tuinhuis kan bouwen, dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Tuinhuiscentrum van de Munckhof heeft veel ervaring met het bouwen van tuinhuizen van fraké. Vakmanschap en oog voor detail staan hierbij altijd voorop. Meer weten? Kom langs op ons showterrein, waar we u graag alle mogelijkheden laten zien. We nemen dan meteen al uw wensen met u door.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.