Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Een Douglas tuinhuis op maat

Heeft u er altijd al van gedroomd om een tuinhuis in uw tuin neer te laten zetten en heeft u hier nu de mogelijkheden voor? Laat dit tuinhuis dan maken door een professioneel bedrijf. Tuinhuiscentrum van de Munckhof heeft vele jaren ervaring als het aankomt op ontwerp, realisatie en plaatsing van een tuinhuis.

Waarom kiezen voor een tuinhuis van Douglas hout?

We kunnen heel wat redenen opnoemen waarom u ervoor zou kiezen om een tuinhuis neer te laten zetten in uw tuin. Zo biedt een tuinhuis de mogelijkheid om extra opbergruimte te creëren in uw tuin. Het is een ideale plek om tuingereedschap, fietsen, tuinmeubilair en andere spullen in op te bergen. Maar een tuinhuis is natuurlijk ook bij uitstek een veelzijdige ruimte. Gebruik het als een hobbyruimte, een atelier, een speelruimte voor kinderen, een ontspanningsruimte of zelfs als thuiskantoor. Hier heeft u een rustige omgeving binnen handbereik.

Soortgelijke projecten

Een Douglas tuinhuis kopen

Douglas hout is een ideale keuze als materiaal voor uw tuinhuis. Het heeft namelijk een natuurlijke schoonheid en warme uitstraling. Daarnaast heeft deze houtsoort een aantrekkelijke kleur en een unieke structuur, waardoor uw tuinhuis een rustieke en charmante uitstraling krijgt. Een extra voordeel is dat het hout na verloop van tijd alleen maar mooier wordt. Mooi meegenomen: Douglas hout is een stevig en duurzaam hout, dat bestand is tegen de elementen en lang meegaat. Zo kan uw tuinhuis vele jaren meegaan, zonder veel onderhoud.

Tuinhuizen van Douglas hout bekijken op ons showterrein

Wilt u met eigen ogen zien wat er allemaal mogelijk is met een tuinhuisje? Of hoe dit er uitziet als het van Douglas hout is gemaakt? Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof hebben we een uitgebreid showterrein opgericht. Hier vindt u vele verschillende soorten tuinhuisjes, garages, schuren en overkappingen bij elkaar. De ideale plek om inspiratie op te doen en eens met onze experts van gedachten te wisselen. Zij helpen u de juiste keuze te maken voor uw tuinhuisje.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.