Tuinhuis rond

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Een rond tuinhuis op maat

Bij het laten maken van een tuinhuisje is veel mogelijk. Mensen die denken dat een tuinhuisje alleen maar een klein hokje voor de tuin is waar u thee kunt zitten drinken, die hebben het mis. Met een tuinhuis heeft u namelijk zeer veel mogelijkheden. Neem alleen al de stijl van het tuinhuis. Het is namelijk mogelijk om een tuinhuisje in meerdere verschillende vormen te laten bouwen. Vierkant en rechthoekig behoren tot de mogelijkheden, maar ook een tuinhuis dat rond is, kan door ons worden gerealiseerd.

Laat een rond tuinhuis maken door de specialisten

Wij hebben vele jaren ervaring met het ontwerpen, bouwen en neerzetten van tuinhuisjes door het hele land. We weten dan ook precies wat er op het gebied van tuinhuizen allemaal mogelijk is en waarom u bijvoorbeeld zou moeten kiezen voor een rond tuinhuis. Sowieso zou eigenlijk elke tuin wel een tuinhuisje moeten hebben. Met een tuinhuis in de tuin geniet u straks namelijk nog meer van uw buitenruimte. Dit niet alleen op zonnige dagen, maar ook op dagen dat het wat minder mooi weer is.

Soortgelijke projecten

Een rond tuinhuis op maat

Een rond tuinhuis ziet er prachtig uit. Helemaal als u dit door ons laat bouwen. Wij gebruiken bij de realisatie van onze tuinhuizen namelijk altijd het mooiste hout. Houtsoorten die er niet alleen prachtig uitzien, maar die ook een unieke uitstraling hebben. Het mooie van bijvoorbeeld Douglas hout is dat het er steeds mooier uit gaat zien, naarmate het ouder wordt. U hoeft zich daarbij geen zorgen te maken over de stevigheid. Hout is een bijzonder sterk en duurzaam materiaal.

Rond tuinhuis kopen

Heeft u al een idee in uw hoofd van hoe uw tuinhuis er in het rond er uit moet gaan zien? Dan nemen wij uw wensen graag met u door. Maar u bent ook altijd welkom om langs te komen bij ons showterrein en daar te bekijken wat er allemaal mogelijk is met een tuinhuis. Hier hebben wij ook vele andere buitenruimtes en overkappingen voor u bij elkaar staan. Onze experts gaan dan met u in gesprek om te bekijken wat u mooi vindt als het op tuinhuizen aankomt.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.