Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis met zolder

Heeft u last van ruimtegebrek in huis? Weet u niet meer waar u al die spullen kwijt moet? Iedereen heeft wel dozen vol met seizoensgebonden items, hobbybenodigdheden of andere spullen die slechts af en toe gebruikt worden. Waar moeten we ermee naartoe? Een tuinhuis met zolder kan dan uitkomst bieden. Hiermee creëert u namelijk extra opbergruimte, waardoor u waardevolle ruimte in huis vrijmaakt. De zolder in het tuinhuis kan worden gebruikt om dozen, koffers, decoratieve items en andere spullen een veilige plek te geven.

Mogelijkheden van een tuinhuis met zolder en extra terras

Tuinhuiscentrum van de Munckhof gaat graag voor u aan de slag met ontwerp en bouw van een tuinhuis met zolder. Een dergelijk tuinhuis biedt talloze mogelijkheden om de ruimte optimaal te benutten. U kunt een dergelijk tuinhuis niet alleen maar gebruiken als zolder. We vertellen u bijvoorbeeld ook graag meer over de mogelijkheden om een extra terras of overkapping toe te voegen.

Soortgelijke projecten

Tuinhuis met zolder op maat

Een tuinhuis moet natuurlijk niet alleen maar functioneel zijn, het is ook leuk als het er mooi uitziet. Vandaar dat wij ervoor kiezen om al onze tuinhuizen van hout te maken. Zo krijgt uw tuinhuis een natuurlijke en warme uitstraling, die goed past bij een buitenomgeving. Wij hebben hier meerdere soorten hout voor klaarstaan, die wij ook nog eens voor u kunnen schilderen of beitsen in een gewenste kleur. Met de juiste afwerking en decoratie creëert u een sfeervolle en gezellige ruimte.

Bezoek ons showterrein voor de mooiste tuinhuizen met zolders

Als u zoekt naar een bedrijf dat voor u een tuinhuis met zolder kan bouwen, dan is Tuinhuiscentrum van de Munckhof de beste keuze. We hebben veel ervaring met het bouwen van uiteenlopende tuinhuizen en andere overkappingen, zolders en schuren. We nemen de mogelijkheden die wij u te bieden hebben graag door op ons buitenterrein, waar 35 tuinhuisjes op u wachten.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.