Tuinhuis met zadeldak

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis met zadeldak op maat

U wilt een tuinhuis in uw tuin neer laten zetten, maar heeft dan wel het liefste een tuinhuis met een unieke uitstraling. Tuinhuiscentrum van de Munckhof raadt u dan aan om een tuinhuis met zadeldak te overwegen. Een dergelijk tuinhuis is namelijk een goede optie. Niet alleen heeft dit een mooie uitstraling, het kan ook nog eens goed aansluiten op de stijl van uw woning. We realiseren dit tuinhuis met zadeldak helemaal zoals u dat wenst.

Waarom kiezen voor een tuinhuis met zadeldak?

Kiezen voor een zadeldak brengt een aantal belangrijke voordelen met zich mee. We nemen deze graag even met u door, om u verder over de streep te trekken voor dit daktype te kiezen. Zo is een zadeldak bekend om de goede waterafvoer. U hoeft dan niet bang te zijn voor lekkages. Ook is een zadeldak door de constructie heel windbestendig. Ook mooi meegenomen: doordat u dit soort dak zo steil kunt maken als u maar wilt, krijgt u nog meer ruimte voor opslag.

Soortgelijke projecten

Een tuinhuisje met zadeldak dat duurzaam is

We helpen u graag te genieten van uw tuinhuisje. Het mooie hieraan is dat wij voor u een tuinhuisje kunnen bouwen dat ook nog eens duurzaam is. We maken bij het bouwen van een tuinhuis namelijk altijd gebruik van de mooiste soorten hout. Duurzaam hout, dat sterk is en lang meegaat. Het bijkomende voordeel van een huisje van hout is het feit dat dit er door de jaren heen ook steeds mooier uit gaat zien.

Meer weten over de mogelijkheden?

We vertellen u graag meer over wat er mogelijk is met die mooie tuinhuisjes van ons. We nodigen u hierbij dan ook uit om lang te komen in Neerkant, waar we op ons showterrein een groot aantal tuinhuisjes bij elkaar hebben gezet. De perfecte plek om inspiratie op te doen, maar ook om uw vragen te stellen aan onze ervaren vakmensen.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.