Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis met verdieping

Met een tuinhuis heeft u vele mogelijkheden. Als u bij een tuinhuis het beeld heeft dat dit maar een klein huisje is waar u een kopje thee kunt drinken, dan heeft u een verkeerd beeld. Er is met een tuinhuis namelijk nog veel meer mogelijk. Tuinhuiscentrum van de Munckhof neemt deze mogelijkheden graag een keer met u door. We vertellen u dan alles over hoe onze tuinhuizen er uit kunnen zien. Wist u dat wij bijvoorbeeld een tuinhuis met een verdieping kunnen maken?

Tuinhuis met verdieping op maat

We maken het u graag mogelijk om een tuinhuis te bestellen dat op alle gebieden op uw wensen aansluit. Er is zoveel mogelijk met een tuinhuis… zeker als u hier een verdieping op laat zetten! Zo zou u bijvoorbeeld de benedenverdieping kunnen gebruiken als kantoor, of als plek om lekker te ontspannen. De bovenverdieping van het tuinhuis gebruikt u dan als extra bergruimte, of wellicht wilt u hier een extra slaapkamer realiseren.

Soortgelijke projecten

Een stevig tuinhuis met verdieping realiseren

Wanneer wij aan de slag gaan met het maken van een tuinhuis, dan mag u er op rekenen dat dit een stevig, betrouwbaar gebouw wordt. We hebben al vele malen een tuinhuis met een verdieping gemaakt en doen dit graag ook voor u. We maken hierbij gebruik van de beste materialen. Hout is het perfecte materiaal voor een tuinhuis. Het heeft een natuurlijke uitstraling, is heel sterk en daarnaast ook zeer duurzaam.

Genieten van uw tuinhuis met verdieping

Als wij klaar zijn met het bouwen van uw tuinhuis, dan kan het genieten beginnen. Wilt u van tevoren toch nog wat meer weten? Dan neemt u hier gewoon contact over op met ons. We vertellen u dan alles wat u mag verwachten bij ons. Kom ook vooral een keer kijken op ons showterrein in Neerkant. Hier krijgt u een goede indruk van onze mogelijkheden.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.