Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis met terras

Met een tuinhuis geniet u straks nog meer van uw tuin. Zeker als u hierbij kiest voor een tuinhuis met een terras. Zo heeft u niet alleen maar een plek om lekker te ontspannen, maar kunt u hier op mooie dagen nog extra genieten. En wilt u extra bescherming tegen felle zon of regen buien? Dan is een overkapping ook een van de mogelijkheden. Tuinhuiscentrum van de Munckhof realiseert dit voor u.

Genieten van een tuinhuis met terras op maat

Als u ervoor kiest om door ons een tuinhuis te laten bouwen, is het het overwegen waard om er een te kiezen met een terras. Een tuinhuis met een terras is namelijk de perfecte combinatie van binnen- en buitenruimte. Daarbij… een terras is een geweldige plek om te genieten van de frisse lucht, te ontspannen in de zon of vrienden en familie te ontvangen. Zo breidt u de functionaliteit van het tuinhuis enorm uit en creëert u een gezellige buitenruimte. Een tuinhuis met een terras is een enorme verrijking voor uw buitenleven.

Soortgelijke projecten

Mogelijkheden van een tuinhuis met een terras

Een tuinhuis met een terras biedt talloze mogelijkheden. Dat terras zou u bijvoorbeeld ook kunnen inrichten als een buitenkeuken. Wat is er nou aangenamer dan koken en dineren in de open lucht? Een tuinhuis met een terras ziet er natuurlijk prachtig uit als het gemaakt is van hout. Houten tuinhuizen stralen warmte en charme uit, en zijn eenvoudig aan te passen met verf of beits. Zo maken wij voor u een tuinhuis dat helemaal aan uw persoonlijke smaak aangepast is.

Laat uw tuinhuis met terras maken door Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Zoekt u een betrouwbare partner om dat tuinhuis met terras te laten bouwen? Tuinhuiscentrum van de Munckhof is dan een uitstekende keuze. We maken prachtige, stevige en duurzame tuinhuizen die helemaal op maat worden geleverd. Kom eens kijken wat wij allemaal kunnen realiseren in onze showroom. Deze hebben wij in Neerkant ingericht met wel 35 verschillende showmodellen. Hier doet u zeker inspiratie op, waar wij dan mee aan de slag gaan.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.