Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis met slaapkamer

Willen uw kinderen graag een keer ergens anders slapen dan thuis? Voelt u zich er niet helemaal veilig bij als dit dan in een tentje in de tuin gebeurt? Tuinhuiscentrum van de Munckhof heeft een betere oplossing voor u. We maken voor u namelijk een tuinhuis met een slaapkamer. Een veilige plek met een deur die op slot kan, waar uw kinderen toch het gevoel hebben er echt even uit te zijn. Uiteraard kan de slaapkamer ook door anderen worden gebruikt.

Tuinhuis met slaapkamer op maat

We horen graag van u als u wel oren heeft naar een tuinhuis met slaapkamer. De mogelijkheden op het gebied van tuinhuizen zijn bij ons namelijk legio. We bouwen voor u een tuinhuis met een mooie slaapkamer, maar kunnen bijvoorbeeld ook een tuinhuis met een terras of overkapping realiseren. Zo heeft u niet alleen een fijn tuinhuis, maar ook een plek om beschut uw tuinset of buitenkeuken neer te zetten.

Soortgelijke projecten

Tuinhuis met slaapkamer van het mooiste hout

We vinden het belangrijk dat de tuinhuizen die wij bouwen altijd van de beste kwaliteit zijn. Vandaar ook dat wij u laten kiezen uit meerdere verschillende soorten hout als bouwmateriaal. Wij gebruiken altijd hout bij de productie van een tuinhuis. Hout is nu eenmaal sterk en duurzaam. Een materiaal dat tegen een stootje kan en dat er daarbij ook nog eens mooi uitziet. Beter nog: dat tuinhuis gaat er door de jaren heen alleen maar mooier uitzien, dankzij de werking van het hout!

Bekijk tuinhuizen met slaapkamers op ons showterrein

Vraagt u zichzelf af hoe een tuinhuis met een slaapkamer er nou eigenlijk in het echt uitziet? Dan ontvangen wij u graag op ons showterrein. Neem vooral uw kinderen ook mee, zodat ze kunnen zien hoe leuk het is om in dat tuinhuisje te slapen. We nemen dan gelijk ook al uw wensen met u door. We hebben het dan over de soort hout, kleur, afmetingen en eventuele extra’s. Als we een goed beeld hebben van uw wensen gaan we aan de slag met het maken van het tuinhuis.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.