Tuinhuis met sedumdak

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis met sedumdak op maat

Wilt u nog meer genieten van uw tuin? Dan is het laten bouwen van een tuinhuis een uitstekende keuze. Een tuinhuis biedt u namelijk meerdere mogelijkheden om uw buitenruimte optimaal te benutten. Kies uit diverse ontwerpen en afmetingen, die perfect aansluiten op uw behoeften en smaak. Of u nu een compact tuinhuisje wilt laten bouwen om in te ontspannen of wat spullen in op te slaan, of een ruimer exemplaar als hobbyruimte of tuinkantoor, Tuinhuiscentrum van de Munckhof maakt het allemaal mogelijk.

Laat een tuinhuis bouwen met een sedumdak

Een sedumdak op een houten tuinhuisje is een van onze meest populaire opties. Dit is een milieuvriendelijke optie. Een sedumdak is een groendak dat is bedekt met verschillende vetplantjes. Deze planten kunnen heel goed water vasthouden en bieden daarnaast ook een isolerende werking. Bovendien: sedum planten vereisen weinig onderhoud en bieden een groene en levendige aanblik op uw tuinhuisje.

Soortgelijke projecten

De voordelen van een tuinhuis met sedumdak

Een sedumdak op een tuinhuisje van duurzaam hout laten maken brengt verschillende voordelen met zich mee. Allereerst draagt het bij aan de ecologische waarde van uw tuin. Bijen en andere insecten worden hier namelijk door aangetrokken. Daarnaast zorgt een sedumdak voor een goed gereguleerde temperatuur in uw huisje. Dit zorgt ervoor dat het in de zomer koeler blijft en in de winter juist warmer. Ook helpt een sedumdak met geluidsisolatie, waardoor het tuinhuisje een rustige en serene omgeving wordt. Ideaal toch?

Wilt u meer weten over een sedumdak?

Tuinhuiscentrum van de Munckhof staat voor u klaar om aan de slag te gaan met het bouwen van een tuinhuisje. Wij maken kwalitatief hoogstaande tuinhuisjes op maat en bieden u een showterrein waar u diverse modellen kunt bekijken. We hebben veel expertise en ervaring in huis, die we graag inzetten om voor u een prachtig, ecologisch verantwoord tuinhuisje te maken!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.