Tuinhuis met schuin dak

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis met schuin dak op maat

Wilt u optimaal gebruik maken van de ruimte in uw tuin? We raden u dan aan om een tuinhuisje te laten bouwen. Een tuinhuisje van Tuinhuiscentrum van de Munckhof biedt meerdere verschillende opties. Zo kan het dienen als een praktische opslagruimte, waar u bijvoorbeeld tuingereedschap, fietsen of tuinmeubilair kunt opbergen. Maar het is natuurlijk ook een fijne plek om te ontspannen met een goed boek en een kopje thee (of iets sterkers), Ook kunt u hier een hobbyruimte, een atelier of zelfs een thuiswerk kantoor van maken.

Kiezen voor een houten tuinhuis met een schuin dak

Er zijn meerdere verschillende soorten tuinhuis beschikbaar bij ons. Zo kunnen wij een tuinhuis met een schuin dak maken. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee. Ten eerste zorgt het schuine dak ervoor dat regenwater beter wordt afgevoerd. Zo is uw tuinhuisje beter beschermd tegen vocht en lekkages. Bovendien biedt een schuin dak ook nog meer ruimte aan de binnenkant van het huisje. Hier plaatsen wij bijvoorbeeld rekken of planken voor u, wat dan weer meer bergruimte oplevert.

Soortgelijke projecten

De mooiste tuinhuisjes van hout met schuin dak

Wanneer het gaat om het uiterlijk en de functionaliteit van uw tuinhuisje, heeft u bij ons meerdere opties. Kies uit een van onze verschillende ontwerpen, variërend van klassiek tot modern, zodat uw tuinhuisje straks mooi in uw tuin past. Bovendien kunnen we nog extra functies toevoegen. Denk aan extra grote ramen voor natuurlijk licht, een veranda voor ontspanning in de buitenlucht, of zelfs een geïsoleerde wandbekleding om het tuinhuisje het hele jaar door te gebruiken. Uiteraard gebruiken we bij het maken van uw huisje het mooiste hout.

Laat uw tuinhuis met schuin dak bouwen door onze specialisten

Tuinhuiscentrum van de Munckhof gaat graag aan de slag met uw tuinhuis. Wij maken hoogwaardige tuinhuisjes en hebben zelfs een showterrein, waar u deze op uw gemak mag komen bekijken. We hebben veel expertise en vakmanschap in huis, waardoor het voor ons mogelijk is om uw droom tuinhuisje te realiseren! We bieden u professionele begeleiding gedurende het hele proces, van het ontwerp tot de bouw.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.