Tuinhuis met puntdak

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis met puntdak op maat

Een tuinhuis in de tuin is een echte aanwinst. Zo geniet u namelijk nog meer van uw tuin en kunt u deze ook op koudere dagen volop benutten. U ziet het wel zitten om een tuinhuis in uw tuin neer te laten zetten? Dan raden wij u aan om hiervoor een kijkje te komen nemen bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof. Onze ervaren vakmensen weten precies wat er allemaal mogelijk is met een tuinhuis. We bouwen voor u bijvoorbeeld een tuinhuis met puntdak.

Genieten van een tuinhuis met puntdak

Als u door ons een tuinhuis laat maken, dan heeft u hier een groot aantal verschillende opties mee. Zo kunt u er voor kiezen om een tuinhuis te laten maken met een puntdak. U heeft dan een tuinhuis dat er nog mooier en uitnodigender uitziet. Dit dak kunnen wij voor u in meerdere verschillende kleuren schilderen. Ook heeft u de keuze voor de soort hout die wij bij het maken van het puntdak gebruiken.

Soortgelijke projecten

Wat voor tuinhuis met puntdak wilt u in uw tuin hebben?

We raden u van harte aan om eens een kijkje te nemen bij de verschillende tuinhuizen die wij op deze website voor u klaar hebben staan. U krijgt dan een goede indruk van wat er bij ons allemaal mogelijk is. We maken bijvoorbeeld een tuinhuis met puntdak, maar ook een tuinhuis met een overkapping, een tuinhuis met een berging of een tuinhuis met houtopslag. Al deze modellen zijn verder door u aan te passen, zodat ze helemaal aansluiten op uw wensen en de ruimte in uw tuin.

Kom langs op ons showterrein om tuinhuizen met puntdak te bekijken

Wilt u een keer in het echt zien hoe onze tuinhuizen er uitzien? Dan maakt u gewoon een afspraak met ons. We ontvangen u dan op ons showterrein, waar we 35 verschillende tuinhuizen en andere overkappingen voor u hebben neergezet. De ideale plek om eens te zien wat er allemaal mogelijk is met tuinhuizen. Maak vandaag nog een afspraak met ons, we ontvangen u graag!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.