Tuinhuis met plat dak

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuisje met een plat dak

Tuinhuizen zijn in een groot aantal verschillende stijlen te krijgen. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken we graag een tuinhuis voor u dat helemaal past bij wat u zelf in gedachten heeft. Wilt u een groot, achthoekig tuinhuis met een overkapping? Dat is geen probleem! Net zo min als een klein, driehoekig tuinhuisje met houtopslag. Ook met een tuinhuis met een plat dak gaan we graag voor u aan de slag.

Uw droomtuinhuis met plat dak

U heeft uw zinnen gezet op een tuinhuis met een plat dak? Dan gaan we hier graag mee aan de slag voor u. We hebben mensen in dienst die veel ervaring hebben met het ontwerpen en bouwen van tuinhuizen en die graag ook voor u aan de slag gaan. Maak een afspraak om uw wensen met ons door te nemen en te bekijken wat er allemaal mogelijk is. We hebben hiervoor 35 showmodellen klaarstaan op ons showterrein in Neerkant. Zo krijgt u een goed idee van wat er allemaal mogelijk is.

Soortgelijke projecten

Hoe moet uw tuinhuis met plat dak er uit komen te zien?

U doet inspiratie op op ons showterrein, waar we u een rondleiding geven en laten zien wat er allemaal mogelijk is. Heeft u een specifieke stijl gezien die u mooi vindt? Dan bouwen we hierop verder. Welke soort hout zou u het mooiste vinden? En in welke kleur moet dit hout afgewerkt worden? We nemen het allemaal met u door, net als de maat en vorm van uw tuinhuis.

Uw droomtuinhuis gerealiseerd

We zijn pas tevreden als u dat ook bent. Hebben wij een ontwerp voor u gemaakt, dan mag u hier altijd uw commentaar op geven. Pas als het ontwerp helemaal is goedgekeurd gaan we verder met het maken van het huis. We zorgen er daarna natuurlijk ook voor dat dit zorgvuldig, op de juiste plek, in uw tuin wordt geplaatst. Meer weten? Neem dan contact met ons op om uw vragen op ons af te vuren, of om meteen een afspraak te maken voor een rondleiding op ons showterrein.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.