Tuinhuis met pergola

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuisje met een pergola

We kunnen in Nederland regelmatig genieten van mooi weer. Dan is het toch ook fijn om een mooie plek te hebben in de tuin waar u daar extra van kunt genieten. Wellicht overweegt u al een tijdje om een overkapping in uw tuin te laten maken. Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof hebben verschillende opties klaarstaan waar u uit kunt kiezen. Een van de populairste keuzes is een tuinhuis. Een tuinhuis biedt u een gezellige plek om te ontspannen, maar daarnaast ook nog eens extra bergruimte.

Waarom kiezen voor een tuinhuis met een pergola

Een tuinhuis met een pergola combineert de voordelen van een tuinhuis met de charme en functionaliteit van een pergola. Indien u door ons een pergola boven uw tuinhuis laat aanbrengen, dan creëert u hiermee een sfeervolle buitenruimte. Een plek waar u optimaal kunt genieten van schaduw op warme zomerdagen, alsmede bescherming tegen lichte regen. U kunt hier bijvoorbeeld dan ook nog klimplanten tegenaan laten groeien, waardoor een natuurlijke en groene uitstraling ontstaat.

Soortgelijke projecten

Voordelen van een tuinhuis met een pergola

Er zijn een paar duidelijke voordelen op te noemen van een tuinhuis met pergola. Zo is een dergelijk tuinhuis visueel een enorme aanwinst voor uw buitenruimte. Dit voegt namelijk een visueel aantrekkelijk element toe, waarmee uw tuin straks nog gezelliger en uitnodigender is. Daarnaast bent u hier heel flexibel mee. U kunt hier bijvoorbeeld een buitenkeuken, een eethoek of een loungeset onder plaatsen. Ongeacht het weer zit u dan comfortabel buiten te genieten.

De mooiste tuinhuizen met pergola van Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Tuinhuiscentrum van de Munckhof is de ideale keuze als u een tuinhuis met een pergola wilt laten maken. We hebben namelijk een zeer uitgebreid assortiment aan tuinhuizen en pergola’s, die we in alle maten voor u kunnen realiseren. Met vakmanschap gaan we hiermee aan de slag voor u. Eerst eens kijken hoe die tuinhuizen er bij ons uitzien? Kom dan langs bij ons showterrein, waar we meerdere showmodellen voor u bij elkaar hebben geplaatst.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.