Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuisje met een overkapping

De populariteit van tuinhuizen stijgt sterk. Dat is ook niet gek, want wat is er nou mooier dan een tuinhuisje in je tuin waar je heerlijk kunt genieten? Er is tegenwoordig ook steeds meer mogelijk met een tuinhuis. Wilt u bijvoorbeeld een tuinhuis met een extra overkapping? U heeft dan de mogelijkheid om niet alleen in uw tuinhuis te genieten, maar ook hiernaast. Ideaal als het een keer regenachtig is en u toch in de tuin wilt zitten. Tuinhuiscentrum van de Munckhof maakt een tuinhuis met overkapping voor u.

Genieten van een mooi tuinhuis met overkapping

Met een tuinhuis zorgt u ervoor dat u straks nog meer van uw tuin geniet. Een ideale oplossing als u bijvoorbeeld een extra ruimte in de tuin wilt hebben om te ontspannen, om de kinderen te laten spelen, of om te werken. En met een overkapping zorgt u ervoor dat het tuinhuis een nog fijnere plek is. Wij maken voor u een tuinhuis met een overkapping naar wens. Denk aan een tuinhuis met een veranda, of een tuinhuis met een pergola.

Soortgelijke projecten

Een tuinhuis met overkapping naar uw wensen

Bij ons heeft u een groot aantal keuzes die u kunt maken als wij een tuinhuis voor u neerzetten. Hoe groot moet het tuinhuis worden? Welke vorm wilt u voor uw tuinhuis hebben? En in welke kleur mogen wij het tuinhuis schilderen of beitsen? Verschillende mogelijkheden zodoende, die we graag een keer met u doornemen. U mag daarbij ook kiezen van welke soort hout uw tuinhuis gemaakt moet worden. Wij maken al onze bouwwerken van hout, een prachtig, sterk en duurzaam materiaal dat hier perfect voor geschikt is.

35 tuinhuizen op ons showterrein

We hebben speciaal voor onze klanten een showterrein ingericht, waar we 35 tuinhuizen, overkappingen, schuren en garages hebben neergezet. De ideale plek om een idee te krijgen van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van een nieuw tuinhuis. Samen met u bekijken we deze tuinhuizen en helpen u bij het maken van een keuze voor uw droomtuinhuis.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.