Tuinhuis met overkapping zwart

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Een tuinhuis met een zwarte overkapping

Een tuinhuis zorgt ervoor dat het nog fijner is om tijd in uw tuin door te brengen. Zeker als u ervoor kiest om ook nog een overkapping toe te laten voegen. Zo heeft u niet alleen een mooi tuinhuis waar u lekker kunt relaxen, maar ook een overkapping om op mooie dagen onder plaats te nemen. Zet hier uw tuinset of loungebank onder en u komt nooit meer de tuin uit! Wij maken voor u een tuinhuis met overkapping in het zwart, in het wit of in een andere kleur die u mooi vindt.

Een zwart tuinhuis met overkapping

De ervaren vakmensen van Tuinhuiscentrum van de Munckhof hebben door de jaren heen al een groot aantal tuinhuisjes gerealiseerd. We gaan hierbij altijd grondig te werk. Eerst geven we u een rondleiding over ons showterrein. Hier hebben we een groot aantal tuinhuisjes bij elkaar staan. We nemen de opties door, beantwoorden uw vragen en bekijken wat uw persoonlijke wensen zijn. We maken hierna een ontwerp en als u daar tevreden mee bent gaan we aan de slag met het bouwen van uw nieuwe tuinhuis.

Soortgelijke projecten

Volop keuze bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Op Tuinhuiscentrum.ml vindt u een groot aantal mooie tuinhuizen bij elkaar. Neem deze als leidraad, maar laat ons vooral ook weten hoe u wilt dat uw eigen tuinhuis er uit komt te zien. Welke soort hout vindt u bijvoorbeeld het mooist? Wij gebruiken altijd hout als materiaal, aangezien dit een sterk, duurzaam materiaal is dat tegen een stootje kan. Dit hout schilderen we dan voor u in een kleur die mooi in uw tuin past. Een tuinhuis met overkapping in het zwart ziet er bijvoorbeeld zeer stijlvol uit!

Meer weten over onze tuinhuizen?

We nemen alle mogelijkheden graag een keer met u door. U bent hiervoor altijd welkom op ons showterrein in Neerkant. De 35 tuinhuisjes, overkappingen en andere buitenruimtes die wij hier bij elkaar hebben staan zullen u een goede indruk geven van wat er bij ons mogelijk is. Maak dan ook snel een afspraak met ons, we gaan graag snel voor u aan de slag.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.