Tuinhuis met overkapping van 10 meter

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Een tuinhuis met 10 meter overkapping

Wilt u een tuinhuis laten maken, maar zou u het prettig vinden als deze ook nog een extra overkapping heeft? Tuinhuiscentrum van de Munckhof realiseert dit tuinhuis voor u. Wij maken een prachtig tuinhuisje, in de vorm die u het mooiste vindt, waarna we hier nog een overkapping aan vastmaken. Zo slaat u twee vliegen in één klap. U heeft een mooi tuinhuis, waar u heerlijk kunt genieten, maar daarnaast ook nog een fijne plek om beschut in de tuin te zitten.

Een tuinhuis op maat met een overkapping van 10 meter lang

Met een tuinhuis geniet u nog meer van uw tuin. En dat niet alleen maar in de zomer of lente, maar ook in de herfst en winter. Lekker even het huis uit en in een mooi tuinhuis van de rust genieten. Of misschien wilt u een huisje om uw kinderen lekker te laten spelen. Natuurlijk is het ook mogelijk om hier een kantoor van te maken, waar u ongestoord werkt. Wat uw wensen ook zijn, wij realiseren ze graag voor u.

Soortgelijke projecten

Genieten onder de overkapping

Met een overkapping bij uw tuinhuis voegt u hier nog meer waarde aan toe. Op zonnige dagen hoeft u dan eigenlijk niet meer naar binnen. Zet hier een mooie tuinset onder en een plotselinge regenbui is geen probleem meer. Ook al te felle zon wordt door de overkapping tegengehouden. En met een overkapping van tien meter heeft u hier meer dan genoeg ruimte om bijvoorbeeld een buitenkeuken te realiseren, of een grote eettafel neer te zetten.

Hoe ziet uw tuinhuis met overkapping eruit?

Met een tuinhuis met overkapping van 10 meter zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. We nemen alle opties graag een keer met u door. Welke soort hout wilt u bijvoorbeeld. En wat voor overkapping precies? Op ons showterrein in Neerkant hebben we 35 verschillende tuinhuisjes en overkappingen bij elkaar gezet. Hier doet u inspiratie op voor uw eigen tuinhuis! Neem dan ook vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.