Tuinhuis met overkapping en zadeldak

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis met zadeldak en overkapping

U wilt genieten van een prachtig tuinhuis in uw tuin? Dan hoeft u alleen maar even te komen kijken bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof. We hebben namelijk tuinhuizen in ons aanbod klaarstaan die er prachtig uitzien, maar die ook nog eens van de mooiste materialen gemaakt zijn. U vindt bij ons een tuinhuis van prachtig vurenhout, van duurzaam Douglas hout of van Frans eikenhout. Dit zijn slechts een paar houtsoorten waar wij een tuinhuis van kunnen maken. Zo staat uw tuinhuis straks als een huis!

Een tuinhuis met een aangebouwde overkapping en een zadeldak

Natuurlijk hebben wij op onze website voorbeelden klaar staan van tuinhuizen, waar u uit kunt kiezen. Maar het mooie hieraan is dat wij deze tuinhuizen helemaal aan uw persoonlijke wensen aan kunnen passen. Heeft u een mooie foto op onze website zien staan, maar wilt u liever dat het tuinhuisje op deze foto wat groter is en een andere kleur heeft? Dan zorgen wij ervoor dat dit voor u wordt gerealiseerd.

Soortgelijke projecten

Wenst u een tuinhuis met overkapping?

Een tuinhuis is een heerlijke plek om tijd door te brengen in de tuin. Lekker even in alle rust genieten, of juist de kinderen hier naartoe sturen om te spelen. Misschien ziet u het zelfs wel helemaal zitten om het tuinhuis te gebruiken voor uw werk? Wat uw wensen ook zijn, wij realiseren ze voor u. En om dat tuinhuis nog fijner te maken, kunnen wij hier ook een overkapping aan bevestigen. Een tuinhuis met een overkapping en zadeldak is bijvoorbeeld een nog mooiere toevoeging aan uw buitenruimte.

Een tuinhuis met een overkapping naar keuze

Ook op het gebied van de overkapping en daken heeft u zelf de laatste beslissing. Wilt u een mooie veranda aan uw tuinhuis vastmaken? Of ziet u meer in een pergola? En wilt u dan een overkapping van drie meter, vijf meter of zelfs tien meter? Wat uw wensen ook zijn, wij maken hier graag een ontwerp van. Gaat u hiermee akkoord? Dan gaan we snel aan de slag met het realiseren van uw mooie tuinhuis!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.