Tuinhuis met overkapping en plat dak

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Een tuinhuis met een overkapping en een plat dak

Ziet u het helemaal zitten om een mooi tuinhuisje in uw tuin neer te zetten? Overweeg dan ook eens om een overkapping aan uw tuinhuisje vast te maken. Zo maakt u van uw tuin een echt paradijsje. Niet alleen heeft u dan een fijne plek om tijd door te brengen, maar kunt u ook buiten het tuinhuisje optimaal genieten. De mogelijkheden met een tuinhuisje en een overkapping zijn zeer gevarieerd. Zo kunt u door ons bijvoorbeeld een tuinhuis met overkapping en plat dak laten maken.

Tuinhuisje met een afdak en een plat dak

Tuinhuiscentrum van de Munckhof staat klaar om al uw wensen voor de tuin tot realiteit te maken. We letten hierbij altijd goed op de wensen van onze klanten en willen ook geen beperkingen opwerpen. Wilt u bijvoorbeeld een achthoekig tuinhuisje, met een overkapping van tien meter en een plat dak? Dan is dat natuurlijk mogelijk. Alles om ervoor te zorgen dat u het hele jaar door extra geniet in de tuin.

Soortgelijke projecten

Een tuinhuisje van duurzaam hout

Om ervoor te zorgen dat uw tuinhuisje straks stevig staat en daarbij ook nog eens lang meegaat, gebruiken wij alleen maar het mooiste hout bij het bouwen hiervan. Sterk, duurzaam hout dat een geheel eigen karakter heeft. Het mooie aan hout is dat het er ook nog eens mooier uit gaat zien naarmate het langer staat. Alle reden dan ook om voor een tuinhuisje van Tuinhuiscentrum van de Munckhof te kiezen.

Maar hoe ziet zo’n tuinhuisje er dan uit?

Natuurlijk wilt u dan graag weten hoe zo’n tuinhuisje met overkapping en plat dak er in het echt uit komt te zien. We hebben op deze website wel afbeeldingen staan, maar het is het beste om even bij ons langs te komen en in het echt onze tuinhuisjes te bekijken. Dit is altijd mogelijk, u krijgt dan een nog betere indruk van wat er bij ons mogelijk is. We geven u dan een rondleiding en nemen gelijk door wat u in gedachten heeft voor uw tuinhuis.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.