Tuinhuis met luifel

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuisje met een luifel

Wie wil er nou niet kunnen genieten van de tuin? Dit is natuurlijk bij uitstek een plek om u terug te trekken als u een lange dag heeft gehad, of om eens lekker in te genieten van een mooie, zonnige dag. Een tuinhuis is dan een waardevolle toevoeging aan uw tuin. Hier kunt u namelijk bij uitstek genieten van de pracht en praal van wat hier staat. Maar bent u wel beschermd tegen de elementen? Een tuinhuis met luifel maakt dit allemaal nog mooier.

Waarom een tuinhuis met een luifel?

Een tuinhuis is een prima plek om u even in terug te trekken en ontspannen een boek te lezen, of om thee te drinken met iemand, of om lekker te knutselen. Kinderen vinden zo’n tuinhuis ook altijd spannend. Een apart huisje in de tuin, dat de ideale plek is om lekker te spelen. Maar soms is het zulk lekker weer dat u ook weleens buiten in de tuin wilt zitten. Een tuinhuisje met luifel is dan een perfecte oplossing. U kunt dan namelijk voor uw tuinhuis plaatsnemen en zo optimaal genieten van een mooie dag.

Soortgelijke projecten

De voordelen van een tuinhuis met luifel

Zo’n mooie luifel zorgt ervoor dat u op een zonnige dag nog meer geniet van uw tuin. De luifel houdt al te felle zon namelijk voor u tegen. En mocht het gaan regenen, dan is zo’n luifel natuurlijk ook een ideale oplossing. Zo hoeft u de tuin helemaal niet meer te verlaten. Tuinhuiscentrum van de Munckhof maakt voor u een tuinhuis met luifel dat staat als een huis en dat alle weersomstandigheden aankan. Een fijne plek om aangenaam wat tijd door te brengen.

Hoe ziet een tuinhuis met luifel er precies uit?

U ziet een tuinhuis met luifel wel zitten, maar zou graag een keer in het echt willen zien hoe dat er dan uitziet? Kom dan langs op ons showterrein in Neerkant. We hebben hier namelijk een groot aantal mooie tuinhuizen voor u klaar staan, allemaal met hun eigen stijl en toevoegingen. Ook een tuinhuis met luifel is hier te vinden. Maak een afspraak met ons, zodat wij u een rondleiding kunnen geven over ons terrein, en met u uw wensen kunnen bespreken.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.