Tuinhuis met lessenaarsdak

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuisje met een lessenaarsdak

Nog meer genieten van uw tuin? Het laten bouwen van een tuinhuis is dan een geweldige optie. Zo’n mooi tuinhuis van duurzaam hout biedt verschillende keuzes om uw tuin te verrijken. Tuinhuiscentrum van de Munckhof biedt huisjes met verschillende afmetingen, ontwerpen en stijlen. Wij maken voor u een tuinhuis dat perfect past bij uw wensen en de stijl van uw tuin. Waar u uw tuinhuis ook voor wilt gebruiken, er zijn volop mogelijkheden om uw tuinhuis op maat te maken. Een van de opties is een tuinhuis met een lessenaarsdak.

Wat is een tuinhuis met lessenaarsdak precies?

Er zijn meerdere daken mogelijk op uw houten tuinhuis. Een populaire keuze hierbij is het lessenaarsdak. DIt is een dak met één schuin vlak, dat afloopt vanaf de nok tot aan de dakgoot. Een lessenaarsdak heeft een moderne en strakke uitstraling en biedt daarbij meerdere praktische voordelen. Het schuine vlak van dit dak zorgt namelijk voor een betere afvoer van regenwater. Daarnaast biedt het meer ruimte aan een kant van het tuinhuis. Dat is natuurlijk ideaal als u bijvoorbeeld een werkbank, opslag rekken of een comfortabele zithoek wilt plaatsen.

Soortgelijke projecten

Waarom kiezen voor een tuinhuis lessenaarsdak?

We kunnen meerdere redenen opnoemen waarom u voor een lessenaarsdak op uw tuinhuisje zou kiezen. Om te beginnen heeft uw tuinhuisje dan een eigentijdse en minimalistische uitstraling, die goed past bij moderne tuinstijlen. Bovendien zorgt de betere afvoer van regenwater ervoor dat de kans op lekkages kleiner wordt. Ook houdt u, zoals hiervoor vermeld, meer ruimte over voor bijvoorbeeld het opbergen van spullen.

De specialisten op het gebied van tuinhuisjes

U wilt een tuinhuis laten bouwen? Tuinhuiscentrum van de Munckhof staat dan voor u klaar. Kom tuinhuisjes op ons showterrein, zodat u een goede indruk krijgt van wat er allemaal mogelijk is. We staan bekend om ons oog voor detail en bieden u een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. We houden u tijdens het gehele proces van ontwerpen, bouwen en plaatsen op de hoogte van de ontwikkelingen, zodat u precies weet wat u mag verwachten!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.