Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis met lessenaarsdak en overkapping

Heeft u een ruime tuin die momenteel niet optimaal benut wordt? Het is dan het overwegen waard om een mooi, houten tuinhuis te laten bouwen. Een houten tuinhuis biedt u namelijk meerdere opties om uw buitenruimte helemaal te transformeren. U heeft bij Tuinhuiscentrum van de Munckhofde keuze uit diverse afmetingen, ontwerpen en stijlen. Samen met u zoeken we welke het beste aansluiten op uw behoeften en de uitstraling van uw tuin.

Kiezen voor een lessenaarsdak en een overkapping

Een populaire optie bij ons is een tuinhuis met een lessenaarsdak, dat ook nog gecombineerd wordt met een overkapping. Een lessenaarsdak is een dak dat één schuin vlak heeft. Dit loopt af van de ene naar de andere kant. Bij een overkapping kunt u dan denken aan een verlengstuk van het tuinhuis, dat ervoor zorgt dat u beschut kunt genieten van uw tuin. We hebben meerdere verschillende soorten overkappingen beschikbaar. Denk aan een open terrasoverkapping, een pergola of een veranda.

Soortgelijke projecten

Kies voor een tuinhuis van hout

Wij maken onze tuinhuizen altijd van het mooiste hout. Het gebruik van hout voor uw tuinhuis heeft vele voordelen. Hout is een natuurlijk materiaal, dat zorgt voor extra warmte en karakter in uw tuin. Het creëert een gezellige sfeer en past natuurlijk prachtig bij de natuurlijke omgeving. Daarnaast is hout duurzaam en kunnen wij het voor u behandelen, zodat het goed bestand is tegen weersinvloeden en insecten. Bovendien is hout eenvoudig te bewerken en aan te passen, perfect voor maatwerkoplossingen!

Aan de slag met het bouwen van een tuinhuis

Tuinhuiscentrum van de Munckhof is de beste keuze als u een tuinhuis op maat wilt laten bouwen. We hebben jarenlange ervaring met het maken van tuinhuizen en zetten deze graag ook voor u in. Kom bijvoorbeeld eens kijken op ons showterrein, waar we meerdere modellen ter bezichtiging hebben staan. Daar nemen we dan gelijk al uw wensen op het gebied van een mooi tuinhuis met lessenaarsdak en overkapping met u door!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.