Tuinhuis met houtopslag

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuisje met opslag voor hout

Bent u iemand die graag van de tuin geniet? Lekker buiten zitten en eten, vrienden en familie ontvangen en op een warme zomerdag nog even buiten natafelen? Met een tuinhuis van Tuinhuiscentrum van de Munckhof maakt u dit natuurlijk nog eens extra mogelijk. Een tuinhuis is bij ons te krijgen in meerdere verschillende uitvoeringen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een mooi tuinhuis met houtopslag.

Genieten van uw tuinhuis met houtopslag

Met een tuinhuis heeft u een groot aantal mogelijkheden. We hebben het dan bijvoorbeeld over de maat, vorm en kleur van het tuinhuis. Maar het is ook een optie om hier extra functionaliteiten aan toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een tuinhuis met een overkapping, of een tuinhuis met een berging. Zo staat ook een tuinhuis met houtopslag tussen de soorten die wij voor u kunnen realiseren. Ideaal als u in de tuin een mooie houtoven heeft staan waar u droog hout voor nodig heeft.

Soortgelijke projecten

Verschillende opties voor een tuinhuis met houtopslag

We maken graag een mooi tuinhuis voor u, waarmee u het hele jaar door nog meer geniet van uw tuin. Maar wat zijn uw wensen op het gebied van een tuinhuis eigenlijk? Welke kleur wenst u voor uw tuinhuis? Welke kleur vindt u het beste bij uw tuin passen? En welke vorm moet uw tuinhuis straks hebben? De mogelijkheden zijn legio, deze nemen we dan ook graag een keer met u door.

Maak een afspraak met Tuinhuiscentrum van de Munckhof

We willen graag een tuinhuis voor u maken dat helemaal op uw persoonlijke wensen aansluit. Maak dan ook een afspraak met ons als u met ons in zee wilt gaan. We hebben namelijk maar liefst 35 verschillende tuinhuizen klaarstaan op ons showterrein in Neerkant. Hier nemen we u graag mee op een rondleiding, die we ermee afsluiten dat wij uw wensen op een rijtje zetten. We maken aan de hand hiervan een ontwerp en gaan dan aan de slag met het bouwen van uw tuinhuis met houtopslag. Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe aanwinst!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.