Tuinhuis met fietsenberging

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuisje met fietsberging

Heeft u een tuin waar ruimte is voor een tuinhuis? Dan gaan we graag een keer met u in gesprek over uw wensen op dit gebied. Tuinhuiscentrum van de Munckhof is namelijk gespecialiseerd in het maken van tuinhuisje op maat. Zo maken wij voor u een prachtig tuinhuis waar u ontspannen de dag door kunt brengen, of gezellig met vrienden een drankje kunt doen. Maar we kunnen ook een tuinhuis maken met extra functionaliteiten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een tuinhuis met fietsenberging?

Uw tuinhuis optimaal benutten met een fietsberging

Een tuinhuis hoeft niet alleen maar een huisje te zijn waar u in kunt ontspannen. Er zijn vele mogelijkheden op dit gebied, die wij graag een keer met u doornemen. Een tuinhuisje met een fietsenberging is bijvoorbeeld een ideale oplossing als u niet alleen in tuin wilt kunnen chillen, maar ook een goede ruimte zoekt voor uw fietsen. Afhankelijk van de ruimte die u in uw tuin heeft is dit tuinhuisje net zo groot te maken als u maar wenst. Zo zou u de berging ook dusdanig groot kunnen laten maken, dat hier veel meer in past dan alleen uw fietsen.

Soortgelijke projecten

Een tuinhuisje met fietsenberging van duurzame materialen

We maken graag een tuinhuisje voor u dat er niet alleen mooi uitziet, maar dat ook nog eens lang meegaat. Dit is de reden dat wij voor elk tuinhuis dat we maken hout gebruiken. Duurzaam, sterk hout dat lang meegaat en dat er zelfs door de jaren heen steeds mooier uit gaat zien. We hebben verschillende soorten hout in de aanbieding, die allemaal een geheel eigen karakter hebben.

Kom tuinhuisjes kijken bij de specialist

We durven ons wel specialisten te noemen als het aankomt op het ontwerpen, bouwen en plaatsen van een mooi buitenverblijf. Wilt u een tuinhuis met fietsenberging laten maken door ons, maar wilt u hier wel graag wat voorbeelden van zien? Geen probleem! We nodigen u dan graag uit om langs te komen op ons showterrein. Hier staan 35 voorbeelden klaar van wat wij ook voor u kunnen realiseren.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.