Tuinhuis met deur

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuisje met deuren

Een tuinhuis is echt een aanwinst voor elke tuin. Een heerlijke plek om te werken, te ontspannen of een feestje te houden. Uw kinderen zullen dit een fijne plek vinden om te spelen. Ziet u het wel zitten om een tuinhuis in uw tuin te laten plaatsen? Tuinhuiscentrum van de Munckhof klaart deze klus dan voor u. We maken voor u een tuinhuis met deur, waardoor alle spullen in het tuinhuis geheel veilig staan. Maar kiest u dan voor een enkele of een dubbele deur?

Een tuinhuisje met een enkele deur

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een tuinhuisje met een enkele deur. Dit heeft esthetisch gezien voordelen, aangezien de uitstraling van een tuinhuisje met een deur wellicht wat meer authentiek is. Maar ook als u weinig ruimte heeft in uw tuin is een enkele deur de betere keuze. Deze deur neemt namelijk minder ruimte in dan wanneer er een dubbele deur in het tuinhuisje zit.

Soortgelijke projecten

Of liever een tuinhuis met een dubbele deur?

Het is ook mogelijk om een dubbele deur in uw tuinhuis te laten zetten door onze specialisten. Dat is bijvoorbeeld handig als u regelmatig grote spullen in uw tuinhuis wilt zetten of deze eruit wilt halen. Denk aan een tuinset, fietsen, of groot tuingereedschap, Ook kunt u een tuinhuis met een dubbele deur beter door laten tochten. Daarbij biedt een dubbele deur het voordeel dat deze een betere beveiliging biedt tegen inbrekers.

Maak een keuze met Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Vindt u het moeilijk om een keuze te maken voor enkele deuren of dubbele deuren? We gaan graag samen even met u zitten om een goede keuze te maken voor uw situatie. Dan bespreken we meteen ook even hoe het tuinhuis er verder uit moet komen te zien. Hoe groot moet het worden? Welke vorm? En van welke soort hout wilt u dat wij uw tuinhuis gaan maken? Aan de hand van uw wensen gaan wij dan aan de slag met ontwerp en realisatie.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.