Tuinhuis met dakpannen

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Een tuinhuisje met dakpannen

Met een tuinhuis zorgt u ervoor dat uw tuin nog beter wordt benut. Het is toch zonde als u veel ruimte heeft in uw tuin, maar deze niet optimaal gebruikt. Wij hebben door de jaren heen een groot aantal tuinhuizen gemaakt, waarbij we de wensen van onze klanten altijd voorop hebben staan. We maken voor u een tuinhuisje dat perfect in uw tuin past, waarbij u alle onderdelen mag kiezen. Wilt u bijvoorbeeld een tuinhuis met dakpannen? Dan maakt Tuinhuiscentrum van de Munckhof dit mogelijk.

Genieten van een mooi tuinhuis met dakpannen

Wat is er op een zonnige, mooie dag nou fijner dan tijd door te brengen in uw tuin? In de zomer is dit natuurlijk geen probleem, maar we kunnen ons goed voorstellen dat u ook op koude dagen van de tuin wilt kunnen genieten. Een overkapping biedt dan al een oplossing, maar een tuinhuis is dan de perfecte keuze. Zeker als dit tuinhuis geïsoleerd is. Een tuinhuis met dakpannen helpt bij de isolatie van uw mooie tuinhuis.

Soortgelijke projecten

Wat is er allemaal mogelijk met een tuinhuis met dakpannen?

Dat mooie tuinhuis realiseren we voor u helemaal zoals u dat wenst. Of u nu kiest voor een groot tuinhuis of een meer bescheiden uitvoering, een tuinhuis met grote of kleine ramen, of een tuinhuis met een plat dak of met dakpannen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Dat mooie dak ziet er dan niet alleen goed uit, maar is ook nog eens praktisch. Meer weten over de mogelijkheden? Die nemen wij graag een keer met u door.

Bekijk het showmodel tuinhuis met dakpannen op ons showterrein

Op ons showterrein hebben we 35 tuinhuizen, schuren, garages en overkappingen voor u geplaatst. Dit is dan ook de ideale plek om met een van onze medewerkers alle modellen te bekijken. Wij bekijken dan ook meteen wat u graag aan uw tuinhuis zou willen toevoegen of veranderen.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.