Tuinhuis L-vorm

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis in een L-vorm

Wilt u een tuinhuis laten maken voor bij uw huis? Een goede keuze! Een tuinhuis biedt extra opbergruimte voor uw tuingereedschap, fietsen, uw tuinset en andere spullen. Zo houdt u uw tuin netjes en georganiseerd. Maar dit tuinhuis is ook een ideale ontspanningsruimte, een hobbyruimte, een speelruimte voor kinderen of zelfs een prachtige werkruimte. Het is een goede manier om alle mogelijkheden van uw tuin optimaal te benutten en zo zelfs extra leefruimte te creëren.

Een L-vormig tuinhuisje

Tuinhuizen zijn te krijgen in een groot aantal verschillende maten. Kies bijvoorbeeld voor een L-vormig tuinhuis. U heeft dan een uniek en ruimtelijk ontwerp. Het is heel eenvoudig om hier verschillende secties en zones in te richten, waarmee u gelijk ook uw tuin en buitenruimte op een andere manier in kunt richten. Maar ook: met een L-vormig tuinhuis kunt u specifieke gebieden in uw tuin scheiden en zo wat extra privacy creëren.

Soortgelijke projecten

Flexibel met een L-vormig tuinhuis

Het is mogelijk om in een L-vormig tuinhuis een afgesloten ruimte te creëren voor opslag, met daarnaast een open ruimte voor ontspanning. Zo heeft u het nuttige meteen met het aangename verenigd. Wij maken dit tuinhuis helemaal op maat. U bepaalt zodoende zelf wat de maten van de verschillende kanten van het tuinhuis zijn. Zo past u het huis helemaal aan de beschikbare ruimte in uw tuin aan.

Laat ons uw L-vorm tuinhuis ontwerpen

Tuinhuiscentrum van de Munckhof heeft experts in dienst die uw tuinhuis helemaal op maat voor u maken. Ook een tuinhuis in L-vorm behoort hierbij tot de mogelijkheden. We werken met hoogwaardige materialen, vakmanschap en maatwerkoplossingen. Breng een bezoek aan ons showterrein om onze tuinhuizen in het echt te bekijken en inspiratie op te doen voor uw eigen ontwerp.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.