Tuinhuis hoek

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis in een hoek

Een tuin is een fantastische plek om te genieten van het mooie weer, van de flora en fauna die u hier heeft staan en gewoon van even lekker ontspannen. Jammer dat dat op minder mooie dagen niet kan… tenzij u er natuurlijk voor kiest om een tuinhuis te laten bouwen! Tuinhuiscentrum van de Munckhof is gespecialiseerd op het gebied van alles wat met tuinhuisjes te maken heeft. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen en de mogelijkheden op dit gebied met ons door te nemen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een tuinhuis met een hoek.

Verschillende soorten tuinhuizen in een hoek

Tuinhuisjes hoeven niet alleen maar vierkant of rechthoekig te zijn. We bieden u namelijk graag de mogelijkheid om een tuinhuis te laten bouwen in een afwijkende vorm. Een rond tuinhuisje bijvoorbeeld, of een tuinhuis in een hoek. Kiest u voor dit laatste, dan heeft u gelijk ook meer mogelijkheden qua inrichting. Deze mogelijkheden laten wij u graag een keer zien op ons showterrein.

Soortgelijke projecten

Verschillende tuinhuizen op ons showterrein

We hebben voor u een dertig aantal tuinhuisjes, schuren en overkappingen voor u bij elkaar gezet. Hier ziet u met uw eigen ogen wat er nu eigenlijk allemaal mogelijk is met tuinhuisjes. Wilt u dit gaan gebruiken om lekker te ontspannen? Of is het tuinhuisje uw ideale plek om te werken? De kinderen zien een tuinhuisje ook wel zitten, want die kunnen daar lekker spelen zonder steeds in de gaten gehouden te worden.

Het perfecte tuinhuis voor u

We nemen graag eens met u door wat uw persoonlijke wensen zijn op het gebied van tuinhuisjes. We hebben het dan over de inrichting, stijl, gebruikte houtsoort, afmetingen. Er valt genoeg te bespreken, u wilt toch ook een huisje hebben staan dat volledig aan uw wensen voldoet?

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.