Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis grijs

Tuinhuizen zijn in een groot aantal soorten en maten te krijgen. Ook is het mogelijk om de kleuren van uw tuinhuis aan te passen. Tuinhuiscentrum van de Munckhof maakt een tuinhuis in een breed scala aan kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een tuinhuis in het grijs. Dit is een goede keuze als u een smaakvol tuinhuis in uw tuin neer wilt zetten. Uiteraard zijn bij ons ook meerdere andere kleuren mogelijk.

Een grijs tuinhuisje op maat laten maken

Uiteraard is de kleur niet het enige wat er mogelijk is met een tuinhuis. We kunnen dit tuinhuis bijvoorbeeld ook in verschillende maten maken. U zit hierbij niet vast aan standaard maten. Praktisch elke maat die u maar wenst is mogelijk. U kunt ook kiezen wat voor ramen en deuren u in uw tuinhuis geplaatst wilt zien. Uw tuinhuis uitbreiden met bijvoorbeeld een mooie overkapping? Tuinhuiscentrum van de Munckhof kan het voor u regelen.

Soortgelijke projecten

Een duurzaam grijs tuinhuis in uw tuin

Bij het maken van onze tuinhuizen gebruiken wij altijd de mooiste materialen. Denk aan hout dat geheel duurzaam en sterk is. Daarbij heeft dit hout ook altijd karakter. We vinden het nu eenmaal belangrijk dat u lange tijd van uw mooie tuinhuis kunt genieten. Meer weten over de mogelijkheden op dit gebied die wij u te bieden hebben? Neem dan contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen.

De mooiste grijze tuinhuizen bij elkaar

Wilt u die tuinhuizen eerst een keer zien voordat u een beslissing neemt? Dat is geen probleem, we hebben een ruim showterrein ingericht met maar liefst 35 verschillende modellen. Zo krijgt u tijdens een rondleiding een goede indruk van wat er bij ons allemaal mogelijk is. We beantwoorden dan al uw vragen en bekijken hoe wij uw tuinhuis voor u kunnen maken.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.