Tuinhuis geïmpregneerd

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Een geïmpregneerd tuinhuisje

U wilt een tuinhuis laten maken, zodat u nog meer kunt genieten van uw tuin? Een lekkere plek om te ontspannen, om te werken of om mensen te ontvangen? Tuinhuiscentrum van de Munckhof is de specialist op het gebied van tuinhuisjes op maat. Wij maken voor u een tuinhuis dat helemaal aan uw wensen voldoet. U mag hierbij altijd rekenen op een tuinhuis van hoge kwaliteit. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld voor dat uw tuinhuis geïmpregneerd is en zodoende nog langer meegaat.

Waarom een tuinhuis laten impregneren?

Impregneren is een proces dat wij altijd toepassen om een tuinhuis nog duurzamer te maken. Een tuinhuis staat per slot van rekening altijd buiten en heeft te maken met weersomstandigheden. Als u het huisje dan niet laat bewerken, dan kan het gaan schimmelen of verrotten. Bij impregneren wordt het tuinhuisje bewerkt met een vloeistof die ervoor zorgt dat het bestand is tegen vuil en water. Zo blijft uw huisje altijd in perfecte staat.

Soortgelijke projecten

Uw geïmpregneerd tuinhuis geheel op maat

We maken tuinhuisjes die geheel op maat zijn gemaakt voor u. Het is nu eenmaal zo dat iedereen persoonlijke wensen heeft. We kunnen dan alleen maar enkele maten en stijlen aanbieden, maar daar maken we onze klanten niet blij mee. Vandaar ook dat wij uw huisje helemaal zo maken als u wilt. Een groot huisje, een klein huisje, een vierkant, driehoekig of achthoekig huisje… het is allemaal mogelijk bij ons. Net zoals een huisje met een overkapping, of een huisje dat een extra berging heeft.

Huizen bekijken bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof

U bent altijd welkom om een keer tuinhuizen te komen bekijken bij ons. We hebben een showterrein ingericht waar u meer dan 35 verschillende tuinhuisjes en andere buitenruimtes ziet. Denk aan overkappingen, schuren, garages en nog veel meer. We nemen alle opties die wij te bieden hebben graag een keer met u door. Samen bekijken we dan hoe uw tuinhuisje er straks uit moet komen te zien.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.