Tuinhuis driehoek

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Driehoekig tuinhuis

Een tuinhuis biedt vele voordelen voor uw tuin en leefruimte. Een tuinhuis van Tuinhuiscentrum van de Munckhof is namelijk een veelzijdige en functionele toevoeging voor elke tuin. Of u nu behoefte heeft aan meer opbergruimte, een leuke plek om te ontspannen, een plek waar de kinderen kunnen spelen of zelfs een thuiskantoor, een tuinhuis voldoet aan al deze behoeften. Hiermee creëert u een aparte ruimte in uw tuin, die u helpt om optimaal van uw buitenruimte te genieten.

Verschillende tuinhuizen met drie hoeken

Tuinhuizen zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. We geven u namelijk graag de kans om het perfecte formaat te kiezen, dat zowel aansluit op uw behoeften als wel de beschikbare ruimte in uw tuin. Of u nu kiest voor een compact tuinhuis voor opslag van tuingereedschap, of juist een ruimer tuinhuis dat als extra leefruimte fungeert, wij voldoen graag aan uw wensen. Ook de vorm van het tuinhuis is daarbij geheel aan te passen. U kunt kiezen uit verschillende indelingen om uw tuinhuis helemaal naar wens te laten maken.

Soortgelijke projecten

Een driehoekig tuinhuis op maat

Een tuinhuis in de vorm van een driehoek is een leuke, unieke keuze. Het driehoekige ontwerp voegt een architectonisch element aan uw tuin dat niet vaak in tuinen voorkomt. Bovendien is een driehoekig tuinhuis een compact ontwerp, waarmee u de ruimte in uw tuin optimaal benut. Een tuinhuis met driehoek vorm past gemakkelijk in hoeken en is tegelijk een charmant accent tussen uw planten en bloemen.

Laat ons uw tuinhuis driehoek voor u maken

Tuinhuiscentrum van de Munckhof is een betrouwbare en ervaren partner voor het realiseren van uw droomtuinhuis. We werken altijd met hoogwaardige materialen, zodat uw tuinhuis duurzaam en van hoge kwaliteit is. Wij bieden een breed scala aan ontwerpen, die wij in elke maat voor u kunnen realiseren. Eens kijken hoe dit er in het echt uitziet? Maak dan een afspraak om bij ons langs te komen in Neerkant, waar we 35 modellen op ons showterrein hebben klaarstaan.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.