Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis antraciet

Staat u op het punt uw tuin eens onder handen te nemen? Bijvoorbeeld nieuwe planten of een mooie bestrating? Wilt u nog een element aan uw tuin toevoegen dat karakter geeft? Een element dat u helpt om een nieuwe impuls te geven aan uw buitenruimte? Neem dan een kijkje bij wat Tuinhuiscentrum van de Munckhof u allemaal te bieden heeft. Wij hebben een groot aantal mooie tuinhuizen voor u klaar staan, waarbij u er op mag rekenen dat hier ook een tuinhuis tussen staat dat u aan zal spreken.

Een tuinhuis in de kleur antraciet

Wij maken onze tuinhuizen in een groot aantal verschillende stijlen en kleuren. Het is aan u om te bepalen welke kleur u het mooiste vindt. Wilt u bijvoorbeeld dat wij een tuinhuis in antraciet kleur voor u maken? Dan is dat geen enkel probleem. Antraciet is een mooie kleur, die ervoor zorgt dat uw tuinhuis er modern en strak uit komt te zien. We schilderen het hout dat u kiest voor uw tuinhuis in deze kleur, zodat u hier optimaal van gaat genieten.

Soortgelijke projecten

Geniet van een antracietkleurig tuinhuis

Een tuinhuis in antraciet kleur is een echte aanwinst voor uw tuin. We raden u dan ook aan om de mogelijkheden die wij bieden goed door te nemen. Weet u al waar u uw tuinhuis voor gaat gebruiken? Puur als mooie plek in de tuin om te genieten? Of juist als stekje om met vrienden of familie een gezellige avond te beleven? Uiteraard is een tuinhuis ook bij uitstek geschikt om als werkplek te dienen, of als speelhuisje voor de kinderen.

Bekijk onze antracieten tuinhuizen op ons showterrein

We durven wel te zeggen dat wij een van de meest ervaren makers van tuinhuizen in Nederland zijn. We hebben door de jaren heen een groot aantal verschillende tuinhuizen gemaakt, die door heel Nederland in tuinen staan te pronken. Op ons showterrein hebben wij 35 modellen voor u bij elkaar gezet. Hier doet u een goede indruk op van wat de opties zijn, waarna we daarna samen met u uw wensen tot realiteit maken.

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.