Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis rond

Bij het laten maken van een tuinhuisje is veel mogelijk. Mensen die denken dat een tuinhuisje alleen maar een klein hokje voor de tuin is waar u thee kunt zitten drinken, die hebben het mis. Met een tuinhuis heeft u namelijk zeer veel mogelijkheden. Neem alleen al de stijl van het tuinhuis. Het is namelijk mogelijk om een tuinhuisje in meerdere verschillende vormen te laten bouwen. Vierkant en rechthoekig behoren tot de mogelijkheden, maar ook een tuinhuis dat rond is, kan door ons worden gerealiseerd.

Laat een rond tuinhuis maken door de specialisten

Wij hebben vele jaren ervaring met het ontwerpen, bouwen en neerzetten van tuinhuisjes door het hele land. We weten dan ook precies wat er op het gebied van tuinhuizen allemaal mogelijk is en waarom u bijvoorbeeld zou moeten kiezen voor een rond tuinhuis. Sowieso zou eigenlijk elke tuin wel een tuinhuisje moeten hebben. Met een tuinhuis in de tuin geniet u straks namelijk nog meer van uw buitenruimte. Dit niet alleen op zonnige dagen, maar ook op dagen dat het wat minder mooi weer is.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een rond tuinhuis zoals u dat wilt

Een rond tuinhuis ziet er prachtig uit. Helemaal als u dit door ons laat bouwen. Wij gebruiken bij de realisatie van onze tuinhuizen namelijk altijd het mooiste hout. Houtsoorten die er niet alleen prachtig uitzien, maar die ook een unieke uitstraling hebben. Het mooie van bijvoorbeeld Douglas hout is dat het er steeds mooier uit gaat zien, naarmate het ouder wordt. U hoeft zich daarbij geen zorgen te maken over de stevigheid. Hout is een bijzonder sterk en duurzaam materiaal.

Hoe moet uw tuinhuis er uit gaan zien?

Heeft u al een idee in uw hoofd van hoe uw tuinhuis er in het rond er uit moet gaan zien? Dan nemen wij uw wensen graag met u door. Maar u bent ook altijd welkom om langs te komen bij ons showterrein en daar te bekijken wat er allemaal mogelijk is met een tuinhuis. Hier hebben wij ook vele andere buitenruimtes en overkappingen voor u bij elkaar staan. Onze experts gaan dan met u in gesprek om te bekijken wat u mooi vindt als het op tuinhuizen aankomt.

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.