Open tuinhuis

Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Open tuinhuisjes

Tuinhuizen worden in Nederland steeds populairder. Steeds meer mensen kiezen ervoor om een tuinhuis in hun buitenruimte te plaatsen, en waarom ook niet? Een tuinhuis is een gezellige plek om tijd door te brengen met uw gezin, vrienden of familie. De kinderen kunnen er heerlijk spelen en het is ook nog eens een prima plek om in de winter van de tuin te genieten. Bovendien biedt een tuinhuis net even wat meer privacy, weg van de drukte van het huis.

Een open tuinhuis: de charme van buitenleven en flexibiliteit

Naast de traditionele gesloten tuinhuizen, kunt u er ook voor kiezen om een open tuinhuis te laten maken. Dit soort tuinhuis heeft geen volledig afgesloten wanden. Zo kunt u lekker genieten van uw natuurlijke omgeving en u tegelijkertijd een blijven voelen met uw buitenruimte. Het is een geweldige optie voor mensen die liever een meer open en luchtige sfeer hebben. En indien nodig kunt u dat open tuinhuis in een handomdraai weer dichtmaken.

Soortgelijke projecten

Waarom kiezen voor een open tuinhuis?

We kunnen u verschillende redenen geven waarom u zou kunnen kiezen voor een open tuinhuis. Zo biedt dit een mooie overgang tussen binnen en buiten, wat een lekker gevoel van ruimte en vrijheid geeft. Hier hangt altijd een ontspannen sfeer, zo kunt u vrienden en familie ontvangen in een open en uitnodigende omgeving. Niet onbelangrijk: u kunt een open tuinhuis naar wens inrichten en aanpassen aan uw specifieke behoeften.

Waarom kiezen voor Tuinhuiscentrum van de Munckhof?

U wilt een hoogwaardig tuinhuis in uw tuin laten zetten, dat aan uw specifieke wensen voldoet? Tuinhuiscentrum van de Munckhof maakt voor u een tuinhuis geheel op maat. We hebben jarenlange ervaring en expertise op dit gebied, die wij graag ook voor u inzetten. Een indruk krijgen van wat wij kunnen leveren? Dan bent u natuurlijk welkom om ons showterrein te komen verkennen. Hier hebben wij ruim 35 voorbeeld huisjes voor u klaarstaan!

Tuinhuis met zwembad

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.