Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis met zolder

Heeft u last van ruimtegebrek in huis? Weet u niet meer waar u al die spullen kwijt moet? Iedereen heeft wel dozen vol met seizoensgebonden items, hobbybenodigdheden of andere spullen die slechts af en toe gebruikt worden. Waar moeten we ermee naartoe? Een tuinhuis met zolder kan dan uitkomst bieden. Hiermee creëert u namelijk extra opbergruimte, waardoor u waardevolle ruimte in huis vrijmaakt. De zolder in het tuinhuis kan worden gebruikt om dozen, koffers, decoratieve items en andere spullen een veilige plek te geven.

Mogelijkheden van een tuinhuis met zolder en extra terras

Tuinhuiscentrum van de Munckhof gaat graag voor u aan de slag met ontwerp en bouw van een tuinhuis met zolder. Een dergelijk tuinhuis biedt talloze mogelijkheden om de ruimte optimaal te benutten. U kunt een dergelijk tuinhuis niet alleen maar gebruiken als zolder. We vertellen u bijvoorbeeld ook graag meer over de mogelijkheden om een extra terras of overkapping toe te voegen.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Een prachtig tuinhuis van hout

Een tuinhuis moet natuurlijk niet alleen maar functioneel zijn, het is ook leuk als het er mooi uitziet. Vandaar dat wij ervoor kiezen om al onze tuinhuizen van hout te maken. Zo krijgt uw tuinhuis een natuurlijke en warme uitstraling, die goed past bij een buitenomgeving. Wij hebben hier meerdere soorten hout voor klaarstaan, die wij ook nog eens voor u kunnen schilderen of beitsen in een gewenste kleur. Met de juiste afwerking en decoratie creëert u een sfeervolle en gezellige ruimte.

We gaan graag voor u aan de slag

Als u zoekt naar een bedrijf dat voor u een tuinhuis met zolder kan bouwen, dan is Tuinhuiscentrum van de Munckhof de beste keuze. We hebben veel ervaring met het bouwen van uiteenlopende tuinhuizen en andere overkappingen, zolders en schuren. We nemen de mogelijkheden die wij u te bieden hebben graag door op ons buitenterrein, waar 35 tuinhuisjes op u wachten.

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.