Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis met terras

Met een tuinhuis geniet u straks nog meer van uw tuin. Zeker als u hierbij kiest voor een tuinhuis met een terras. Zo heeft u niet alleen maar een plek om lekker te ontspannen, maar kunt u hier op mooie dagen nog extra genieten. En wilt u extra bescherming tegen felle zon of regen buien? Dan is een overkapping ook een van de mogelijkheden. Tuinhuiscentrum van de Munckhof realiseert dit voor u.

Genieten op een terras

Als u ervoor kiest om door ons een tuinhuis te laten bouwen, is het het overwegen waard om er een te kiezen met een terras. Een tuinhuis met een terras is namelijk de perfecte combinatie van binnen- en buitenruimte. Daarbij… een terras is een geweldige plek om te genieten van de frisse lucht, te ontspannen in de zon of vrienden en familie te ontvangen. Zo breidt u de functionaliteit van het tuinhuis enorm uit en creëert u een gezellige buitenruimte. Een tuinhuis met een terras is een enorme verrijking voor uw buitenleven.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Mogelijkheden van een tuinhuis met een terras

Een tuinhuis met een terras biedt talloze mogelijkheden. Dat terras zou u bijvoorbeeld ook kunnen inrichten als een buitenkeuken. Wat is er nou aangenamer dan koken en dineren in de open lucht? Een tuinhuis met een terras ziet er natuurlijk prachtig uit als het gemaakt is van hout. Houten tuinhuizen stralen warmte en charme uit, en zijn eenvoudig aan te passen met verf of beits. Zo maken wij voor u een tuinhuis dat helemaal aan uw persoonlijke smaak aangepast is.

Laat uw tuinhuis maken door Tuinhuiscentrum van de Munckhof

Zoekt u een betrouwbare partner om dat tuinhuis met terras te laten bouwen? Tuinhuiscentrum van de Munckhof is dan een uitstekende keuze. We maken prachtige, stevige en duurzame tuinhuizen die helemaal op maat worden geleverd. Kom eens kijken wat wij allemaal kunnen realiseren in onze showroom. Deze hebben wij in Neerkant ingericht met wel 35 verschillende showmodellen. Hier doet u zeker inspiratie op, waar wij dan mee aan de slag gaan.

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.