Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis met slaapkamer

Willen uw kinderen graag een keer ergens anders slapen dan thuis? Voelt u zich er niet helemaal veilig bij als dit dan in een tentje in de tuin gebeurt? Tuinhuiscentrum van de Munckhof heeft een betere oplossing voor u. We maken voor u namelijk een tuinhuis met een slaapkamer. Een veilige plek met een deur die op slot kan, waar uw kinderen toch het gevoel hebben er echt even uit te zijn. Uiteraard kan de slaapkamer ook door anderen worden gebruikt.

Een mooi tuinhuis laten bouwen

We horen graag van u als u wel oren heeft naar een tuinhuis met slaapkamer. De mogelijkheden op het gebied van tuinhuizen zijn bij ons namelijk legio. We bouwen voor u een tuinhuis met een mooie slaapkamer, maar kunnen bijvoorbeeld ook een tuinhuis met een terras of overkapping realiseren. Zo heeft u niet alleen een fijn tuinhuis, maar ook een plek om beschut uw tuinset of buitenkeuken neer te zetten.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

Tuinhuizen van het mooiste hout

We vinden het belangrijk dat de tuinhuizen die wij bouwen altijd van de beste kwaliteit zijn. Vandaar ook dat wij u laten kiezen uit meerdere verschillende soorten hout als bouwmateriaal. Wij gebruiken altijd hout bij de productie van een tuinhuis. Hout is nu eenmaal sterk en duurzaam. Een materiaal dat tegen een stootje kan en dat er daarbij ook nog eens mooi uitziet. Beter nog: dat tuinhuis gaat er door de jaren heen alleen maar mooier uitzien, dankzij de werking van het hout!

Kom proefslapen op ons showterrein

Vraagt u zichzelf af hoe een tuinhuis met een slaapkamer er nou eigenlijk in het echt uitziet? Dan ontvangen wij u graag op ons showterrein. Neem vooral uw kinderen ook mee, zodat ze kunnen zien hoe leuk het is om in dat tuinhuisje te slapen. We nemen dan gelijk ook al uw wensen met u door. We hebben het dan over de soort hout, kleur, afmetingen en eventuele extra’s. Als we een goed beeld hebben van uw wensen gaan we aan de slag met het maken van het tuinhuis.

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.