Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis met sedumdak

Wilt u nog meer genieten van uw tuin? Dan is het laten bouwen van een tuinhuis een uitstekende keuze. Een tuinhuis biedt u namelijk meerdere mogelijkheden om uw buitenruimte optimaal te benutten. Kies uit diverse ontwerpen en afmetingen, die perfect aansluiten op uw behoeften en smaak. Of u nu een compact tuinhuisje wilt laten bouwen om in te ontspannen of wat spullen in op te slaan, of een ruimer exemplaar als hobbyruimte of tuinkantoor, Tuinhuiscentrum van de Munckhof maakt het allemaal mogelijk.

Laat een tuinhuis bouwen met een sedumdak

Een sedumdak op een houten tuinhuisje is een van onze meest populaire opties. Dit is een milieuvriendelijke optie. Een sedumdak is een groendak dat is bedekt met verschillende vetplantjes. Deze planten kunnen heel goed water vasthouden en bieden daarnaast ook een isolerende werking. Bovendien: sedum planten vereisen weinig onderhoud en bieden een groene en levendige aanblik op uw tuinhuisje.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

De voordelen van een sedumdak

Een sedumdak op een tuinhuisje van duurzaam hout laten maken brengt verschillende voordelen met zich mee. Allereerst draagt het bij aan de ecologische waarde van uw tuin. Bijen en andere insecten worden hier namelijk door aangetrokken. Daarnaast zorgt een sedumdak voor een goed gereguleerde temperatuur in uw huisje. Dit zorgt ervoor dat het in de zomer koeler blijft en in de winter juist warmer. Ook helpt een sedumdak met geluidsisolatie, waardoor het tuinhuisje een rustige en serene omgeving wordt. Ideaal toch?

Wilt u meer weten over een sedumdak?

Tuinhuiscentrum van de Munckhof staat voor u klaar om aan de slag te gaan met het bouwen van een tuinhuisje. Wij maken kwalitatief hoogstaande tuinhuisjes op maat en bieden u een showterrein waar u diverse modellen kunt bekijken. We hebben veel expertise en ervaring in huis, die we graag inzetten om voor u een prachtig, ecologisch verantwoord tuinhuisje te maken!

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.