Alles op maat gemaakt

Brabantse productie uit onze eigen werkplaats

1000m2 showterrein

Meer dan 35 modellen te bezichtigen

Montage op locatie

Door ons eigen team, op elke plek

Eerlijke prijzen

Vrijblijvende offerte voor uw persoonlijke wensen

Tuinhuis met schuin dak

Wilt u optimaal gebruik maken van de ruimte in uw tuin? We raden u dan aan om een tuinhuisje te laten bouwen. Een tuinhuisje van Tuinhuiscentrum van de Munckhof biedt meerdere verschillende opties. Zo kan het dienen als een praktische opslagruimte, waar u bijvoorbeeld tuingereedschap, fietsen of tuinmeubilair kunt opbergen. Maar het is natuurlijk ook een fijne plek om te ontspannen met een goed boek en een kopje thee (of iets sterkers), Ook kunt u hier een hobbyruimte, een atelier of zelfs een thuiswerk kantoor van maken.

Kiezen voor een houten tuinhuis met een schuin dak

Er zijn meerdere verschillende soorten tuinhuis beschikbaar bij ons. Zo kunnen wij een tuinhuis met een schuin dak maken. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee. Ten eerste zorgt het schuine dak ervoor dat regenwater beter wordt afgevoerd. Zo is uw tuinhuisje beter beschermd tegen vocht en lekkages. Bovendien biedt een schuin dak ook nog meer ruimte aan de binnenkant van het huisje. Hier plaatsen wij bijvoorbeeld rekken of planken voor u, wat dan weer meer bergruimte oplevert.

In elke maat leverbaar

Alle soorten tuinhuizen zijn op maat leverbaar. Groot of klein, wij maken het mogelijk.

Bekijk maatwerk

Keuze in daktype

Het type dak kan een grote invloed hebben op de stijl van uw tuinhuis. Daarom bieden wij vele verschillende soorten daktypen.

Bekijk daktypes

Keuze in houtsoort

Gaat u voor een moderne of landelijke stijl? Met de verschillende houtsoorten is uw tuinhuis volledig aan te passen aan uw wensen.

Bekijk houtsoorten

Kleurkeuze

U kunt uw tuinhuis meer of juist minder laten opvallen door de keuze uit verschillende beschikbare kleuren.

Bekijk kleuren

Extra opties

Naast de keuze uit hout, daktype, maat en kleur zijn er nog meer extra opties beschikbaar, zoals verschillende soorten ramen.

Bekijk de opties

We begeleiden u graag tijdens het gehele proces

Wij delen graag onze kennis. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Onze adviseurs tekenen het allemaal voor u uit

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseurs staan uw wensen centraal. Bent u er al uit of bent u nog in de verkennende fase, wij helpen u graag verder. Op ons showterrein van 1000 m2 kunnen wij u vele mogelijkheden tonen. Alles wat u hier vindt, is aan te passen aan uw wensen.

Tekenen

Nadat onze adviseurs uw wensen in beeld hebben gebracht en u hebben voorzien van een passende offerte, komen onze werkvoorbereiders in beeld. Zij verzorgen een werktekening met bijbehorende 3D aanzichten om u een perfect beeld te geven van wat u straks van ons kunt verwachten. Deze zullen zij ook ter controle naar u toesturen, zodat wij zeker weten dat we uw wensen goed hebben vertaald.

Productie

Na akkoord op de werktekening gaat uw order in productie. In onze eigen werkplaats met ervaren vakmensen wordt uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur geproduceerd.

Bij Tuinhuiscentrum van de Munckhof maken wij alles in eigen beheer, hierdoor kunnen wij bijna al uw wensen vervullen.

Montage

Als de productie gereed is, staan onze montageteams klaar om voor u aan de slag te gaan.

Zij zullen, afhankelijk van de grootte van het project, uw tuinhuis, overkapping, berging of schuur binnen één tot enkele dagen voor u monteren.

Soortgelijke projecten

De mooiste tuinhuisjes van hout

Wanneer het gaat om het uiterlijk en de functionaliteit van uw tuinhuisje, heeft u bij ons meerdere opties. Kies uit een van onze verschillende ontwerpen, variërend van klassiek tot modern, zodat uw tuinhuisje straks mooi in uw tuin past. Bovendien kunnen we nog extra functies toevoegen. Denk aan extra grote ramen voor natuurlijk licht, een veranda voor ontspanning in de buitenlucht, of zelfs een geïsoleerde wandbekleding om het tuinhuisje het hele jaar door te gebruiken. Uiteraard gebruiken we bij het maken van uw huisje het mooiste hout.

Laat uw tuinhuis met schuin dak bouwen door onze specialisten

Tuinhuiscentrum van de Munckhof gaat graag aan de slag met uw tuinhuis. Wij maken hoogwaardige tuinhuisjes en hebben zelfs een showterrein, waar u deze op uw gemak mag komen bekijken. We hebben veel expertise en vakmanschap in huis, waardoor het voor ons mogelijk is om uw droom tuinhuisje te realiseren! We bieden u professionele begeleiding gedurende het hele proces, van het ontwerp tot de bouw.

Wilt u ook een tuinhuis op maat?

Kom langs op ons 1000m2 showterrein

Dit in de vorm van houtskeletbouw wat een degelijke bouwmethode is die ervoor zorgt dat u tientallen jaren van uw tuinhuis kunt genieten.